Frizbi Loptica

1,040.00 din.
Frizbi Loptica oduševiće klince i podstaći ih na igru! Praktična i multifunkcionalna igračka je 2 u 1 proizvod, loptica ili frizbi, po želji mališana. Podstaknite najmlađe ukućane na interaktivni vid zabave sa svojim prijateljima i priredite im nezaboravne trenutke uz aktivno druženje. Ova loptica je više od igre, ona će zabaviti i mlađe, ali i one malo starije generacije. Ukoliko ste u potrazi za originalnim poklonom za dečiji rođendan, onda je ova lopta – frizbi pun pogodak! Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Steznik – Korset za Oblikovanje Struka

990.00 din.
- Nežno ravna stomak a višak masnih naslaga se preraspoređuje u mršavija područja - Oblikuje struk i formira vitku figuru - Lagan za nošenje tokom čitavog dana - 100% prirodan latex - Veličine: S 52-60, M 63-71, L 68-76, XL 71-79, XXL 77-85

Leteća Bumerang Lopta

1,390.00 din.
Za samo 20 minuta punjenja može biti u vazduhu 10 minuta, bez pauze. Letelica se okreće kroz vazduh na vašu komandu, a zatim se vraća u vašu ruku poput bumeranga. Napravljena od netoksičnog i visokokvalitetnog ABS materijala, lagana i fleksibilna, može da izdrži bezbroj sudara. Mehanizam unutar loptice sadrži i LED svetla koja tokom igre emituju intersantne boje i čine lopticu još zanimljivijom i čarobnom! Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Set za crtanje i bojenje – 180 delova u drvenoj kutiji

2,490.00 din.
Set se sastoji od: 20 markera 36 flomastera 20 bojica 12 vodenih bojica 40 vostanih bojica 40 uljanih bojica Lenjir, rezac, gumica, spajalice, cetkica, lepak. Dimenzije: 53x29x4cm.

Patrolne šape muzička plišana igračka RUBLE

990.00 din.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Neklizajuce staze za kuhinju SET

1,790.00 din.
Dimenzije: Veca staza 40*120cm. Manja staza:40*60. Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Super upijajuća prostirka

1,190.00 din.
KARAKTERISTIKE: BRZO UPIJA I SUŠI SE U SEKUNDI - upijajuća prostirka za kupatilo apsorbuje vodu za nekoliko sekundi bez akumulacije. Sa novom tehnologijom održava vaš pod čistim i suvim sprečavajući pojavu buđi kako bi se izbegli zdravstveni problemi koji se kreću od svraba, kihanja i kašljanja do ozbiljnih alergijskih reakcija. Čuvajte svoj dom bezbednim i čistim! Neka vaše kupatilo, ili bilo koja druga prostorija više ne bude mokrog poda uz pomoć ove podloge sa superupijajućim karakteristikama, antiklizajućim svojstvima i ugodnim materijalima. SPREČITE klizanje Ova prostirka je napravljena od materijala koji se suše brže od običnih prostirki. Odlikuje ga neklizajući gumeni donji čvrsti držač za povećanje sigurnosti i stabilnosti koji sprečava da se ikada pomera. Ovo olakšava sušenje stopala i takođe sprečava da se klizanje ikada ponovi. Super upijajuća neklizajuća prostirka će vam pomoći da budete nezavisniji i sigurniji! IZDRŽLjIVI MATERIJALI - Super upijajuća neklizajuća prostirka je napravljena od najkvalitetnijih materijala koji će trajati godinama. Fleksibilan je i mekan. Napravljena je od PVC-a + tehničkog somota, koji se suši brže od običnih prostirki. Može se slobodno kotrljati i pogodno čuvati. LAGANO ZA ČIŠĆENjE - Podna prostirka je otporna na ulje i trenutno upija vodu. Potrebno ga je samo čistiti četkom ili sunđerom jednom svakog drugog meseca, što vam štedi vreme i energiju. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima moći ćete da uživate u svojoj prostirci godinama! LUKSUZAN I MODERAN DIZAJN - Sa super upijajućim neklizajućim prostirkom dobijate moderno kupagtilo kakvu ste oduvek želeli. Osećajte se udobno i sa stilom uz elegantni dizajn ove prostirke. Modne i jednostavne boje mogu se uklopiti sa vašim domom. Ovaj tepih je savršen dodatak koji nedostaje vašoj kući! Nabavite po jedan za svaku sobu da biste imali odgovarajući stil po celom domu! MATERIJAL: PVC+tehnički somot DIMENZIJE 60 x 40 cm Boje: Siva,zelena, plava, roze ili lila Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Patrolne Šape Komplet – 8 kuca + Raider

1,980.00 din.
 • Dimenzija svake figure:
 • Visina u zavisnosti od figure 6-9cm
 • Dužina u zavisnosti od figure 7-9,5cm
 • Sirina u zavisnosti od figure  5-6cm

Projektor stočić za crtanje za devojčice

2,190.00 din.
- Edukativna igračka koja pomoću lampe i slajdova (krugova) projektuje crtež na hartiji i pomoću koje dete uči da crta i boji, razvija motoriku i koordinaciju pokreta - Dobija se blokčić i flomasteri uz preko 24 sličice sa projektora za crtanje koje su jako zanimljive i šarene - Dimenzije: 25x20x35cm

2u1 set za male istazivace,teleskop i mikroskop

3,890.00 din.
* mikroskop sa tri objektiva sa uvecanjem 100x,200x i 400x * tronozni teleskop sa tri objektiva koji sadrze uvecanje od 20x,30x i 40x * ukljucuje slajdove, pincetu i bocice uzoraka - Dimenzije teleskopa 43x33 i moze da se izduzi do 57x54 - Dimenzije mikroskopa 22x22x7

Pecanje ribica – igračka na baterije

1,750.00 din.
 • Pecanje ribica - igračka na baterije
 • 21 ribica

Silikonski separatori za čukljeve

350.00 din.
 • Separator palca protiv čukljeva je napravljen od medicinskog silikona, elastčinog hipoalergijskog materijala bezbednog za zdravlje i veoma izdržljivog.
 • Odmah se prilagođava anatomiji noge, ne oseća se na nozi, pri tome pažljivo i čvrsto fiksira palac u pravilan položaj.
 • Čukljevi - lečenje uz pomoć uložaka i silikona je potpuno bezbolna metoda. Princip delovanja je jednostavan.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik, veličinu ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Magični ofinger – Štedi prostor u ormanu

390.00 din.
- Idealan za odlaganje košulja, majica, haljina, ali i tašni i kaiševa - Jedno pakovanje sadrži 8 magičnih ofingera - Neverovatna ušteda prostora, i do tri puta - Može podneti težinu do 9 kg

KOS sa stalkom

14,510.00 din.
Naziv: KOS SA STALKOM 03391

ŠIFRA ARTIKLA: TOY 253345

RC Automobil koji mozete voziti po zidu i plafonu

2,090.00 din.
Automobil na daljinski koji prkosi gravitaciji! Ova igračka oduševiće vase malisane i ostaviti ih bez daha! Ide po Zidu, Plafonu, Staklu, Podu!
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Veliki Fleksibilni držač za Telefon i Tablet

780.00 din.
  - Fleksibilan "vrat" - Rotira se u željenom pravcu - Štipaljke su obložene mekanom podlogom radi zaštite uređaja - Kompatibilan sa svim uređajima do širine 10 cm - Boja: Crna, Bela, Crvena, Žuta, Plava
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Patrolne Šape Kostim – Chase

2,490.00 din.
Maskiraj se u omiljenju Patrolnu Šapu! Oduševi sve drugare na maskenbalu!

Veliki Toranj Osmatracnica Patrolne Šape + Kuca + Rajder

4,790.00 din.
- Dimenzije: visina oko 45cm, sirina oko 35cm - Svetlosni i zvucni efekti - Lift i tobogan - Dvogled - Pakovanje sadrzi osmatracnicu, Rajder figuru i jednu kucu na skejtu

Štipaljka protiv hrkanja

420.00 din.
 • Ovaj model nema magnete, ali je takođe veoma efikasan.
 • Nije od silikona, plastičan je, specijalno dizajniran da nozdrve drži otvorenim i omogući prolaz vazduha.
 • Pored toga što je lakši za održavanje (može se prati i vrućom vodom), ovaj model je efikasniji kod ljudi koji imaju problema pre svega sa sinusima.
 • Dobar protok vazduha kroz nos je ključna stvar za smanjenje upale sinusa i zapušenosti - a to je takođe jedan od čestih uzroka hrkanja.

Patrolne Šape toranj

4,250.00 din.
Ovaj fantastični toranj nudi sjajnu priliku za zabavu sa drugarima! Uz set dobijate jednu kucu.

Rukavica Tanosa

1,990.00 din.
Rukavica Tanosa je dizajnirana u zlatnoj boji sa kristalima raznih boja. To je rukavica Tanosa glavnog junaka iz filma Osvetnici (Infinity war).

Patrolne Šape Kostim – Skye

2,490.00 din.
Maskiraj se u omiljenju Patrolnu Šapu! Oduševi sve drugare na maskenbalu!

Patrolne šape muzička plišana igračka CHASE

990.00 din.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Patrolne šape muzička plišana igračka SKYE

990.00 din.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Flawless legs – Depilator za nezno uklanjanje dlacica

2,190.00 din.
 • Sadrži 4 rotirajuće glave sa pozlatom od 18k, hipoalergene diskove
 • Tehnologija zaštite kože za prijatniji osećaj i smanjenje bola tokom depilacije
 • Možete ga koristiti za noge, bikini područje, podlaktice, pazuhe, kao i sa drugih osetljivih područja
 • Potpuno jednostavan za upotrebu, uklanja dlake bez vode, sapuna ili raznih krema za depilaciju
 • Pogodan je za sve tipove kože, ne iritira kožu
 • Bežični i prenosni, možete ga poneti sa sobom gde god želite
 • Poseduje litijum-jonsku bateriju koja se može puniti; Vreme punjenja 1 sat
 • Ne skida dlačice i ostavlja svilenkastu kožu u kojoj ćete jednostavno uživati kada je dodirnete

LED sijalica u BOJI sa daljinskim

790.00 din.
- Grlo sijalice je kao klasična sijalica E27 - Sijalica u boji, a boja i jačina svetlosti se mogu podešavati daljinskim upravljačem, ili podesiti da sijalica sama menja boje po svom automatskom ciklusu - Bez UV i IC zračenja - Ušteda do 90% energije

VESTA 477 plafonska svetiljka 12W+5W 3000K BELA

6,220.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201424 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 17 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 950 Lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Bela Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Dužina - 220 mm, Visina - 60 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° + 38° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

OGROMAN Kamper patrolnih Sapa – Camper

8,900.00 din.
OPIS: 
 • Kampersko vozilo Patrolnih Šapa sa puno funcija
 • Vozilo se otvara i podize se cela prikolica i pretvara u kamp
 • Takodje se otvara zadnju deo vozila
 • Kamper poseduje zvucne efekte kao i raiderovo vozilo
 • U samom kamperu postoji lift koji se moze podici ( kao sa slika)

Betmobil RC Auto na daljinski – RC Batmobile – NOVO

1,480.00 din.
Specifikacija:
 • Boja: crna
 • Domet daljinskog oko 10 metara
 • Dužina: oko 20 cm
 • Širina: oko 14 cm
 • Visina: oko 7 cm
 • Odlično upravljiv, puna kontrola
 • Auto koristi 3 x 1,5V AA baterije (ne dolaze u kompletu)
 • Daljinski je radio kontrola
 • Originalno pakovanje: 15 x 28 x 10 cm

Velika patrolne sape garaža na dva sprata

2,200.00 din.
- Set sadrži garažu na dva nivoa i četiri vozila sa kucama

VELIKE podne puzle 4kom -56x56cm

1,390.00 din.
- Mekana sunđerasta slagalica za decu za patos - Komplet sa 4 mešane boje u jednom pakovanju - Podstiče kreativnost kod dece - Dimenzije jedne puzzle su 56 x 56 cm - 4 komada u pakovanju - Lako održavanje, brišu se vlažnom krpom - Pored toga što služi za igru može da bude i praktična podloga na kojoj će dete sedeti kada se igra

Bokserski set za decu – Samostojeca kruska za boks

3,890.00 din.
Bokserski set za decu 22-022 ED Naziv: BOKSER.SET KUT 143881 Sifra artikla: TOY 252202
 • bokserski set za decu
 • namenjeno deci uzrasta 5 i vise godina
 • stalak je podesive visine 80-110 cm
 • Set sadrži rukavice težine 170 g, loptu za udaranje prečnika 20 cm, (rucno sivena) na metalnoj cevi prečnika 2,5 cm
 • plastično postolje dimenzija 34 x 8 cm može se puniti vodom ili peskom
 • na stalku se nalazi cep za punjenje i praznjenje

Pametni mačak koji ponavlja sve što kažete – Mačak Tom

2,190.00 din.
- Hit igračka koja će zabaviti celo porodicu - Najnoviji Tom ponavlja sve što kažete - Dodirom na određen deo tela maca ispušta smešne zvuke - Visina: 30 cm

MICKEY MOUSE – Ogromna plišana igračka 110cm

5,990.00 din.
- Dimenzije: visina oko 110cm
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Svetleći jastuk/lampa – Zvezdani pingvin, meda, jednorog, pčelica ili žirafa

1,480.00 din.
- Idealan poklon za decu i odrasle - Projektuje zvezdano nebo u 3 boje: plava, žuta i zelena - Kad se rasklopi, može da služi i kao ukrasni jastuk - U ponudi: Zvezdani pingvin, meda, jednorog, pčelica ili žirafa
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

EGLO CALAGRANO plafonjera 900601

16,980.00 din.
Material number: 900601 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Illuminant incl. (2): Inclusive Energy Efficiency Class: E Article Height (in mm): 60 Article Diameter (in mm): 380

EGLO CALAGRANO plafonjera 900602

17,470.00 din.
Material number: 900602 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Illuminant incl. (2): Inclusive Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 375 Article Width (in mm): 375 Article Height (in mm): 60

EGLO PANDELLA 99731

5,420.00 din.
Material number: 99731 Enclosure Material: aluminium, plastic Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP44 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Functions: Water-proof Article Length (in mm): 600 Article Height (in mm): 40 Article Overhang (in mm): 120

EGLO FILAGO plafonjera 900185

18,200.00 din.
Material number: 900185 Enclosure Material: steel, wood Enclosure Colour: black, brown Glass/Shade Material: glass Glass/Shade Colour: black-grey-transparent Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E27 Article Length (in mm): 880 Article Width (in mm): 145 Article Height (in mm): 250

EGLO MARIEL plafonjera 900361

14,290.00 din.
Material number: 900361 Enclosure Material: steel, wood Enclosure Colour: light grey, brown Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E27 Article Length (in mm): 910 Article Width (in mm): 190 Article Height (in mm): 255

EGLO TIRRENARA plafonjera 900604

22,390.00 din.
Material number: 900604 Enclosure Material: steel, wood Enclosure Colour: black, brown Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Illuminant incl. (2): Inclusive Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 780 Article Width (in mm): 305 Article Height (in mm): 55

EGLO TIRRENARA plafonjera 900603

15,360.00 din.
Material number: 900603 Enclosure Material: steel, wood Enclosure Colour: black, brown Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 370 Article Width (in mm): 370 Article Height (in mm): 55

EGLO GAFARES plafonjera 900424

13,890.00 din.
Socket type: LED Light source: LED Source included in the package: source included Luminosity (lm): 2100 Max. power: 15W LED color: optional white Energy class. effectiveness: E Body material: aluminum, steel Body color: gold, white Shade material: plastic Shade color: white Degree of protection: IP20 Length: 330 Width: 330 Height: 330

EGLO GAFARES plafonjera 900423

12,990.00 din.
Material number: 900423 Enclosure Material: aluminium, steel Enclosure Colour: gold, white Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 405 Article Width (in mm): 290 Article Height (in mm): 55

EGLO GAFARES plafonjera 900422

13,850.00 din.
Socket type: LED Light source: LED Source included in the package: source included Luminosity (lm): 2100 Max. power: 15W LED color: optional white Energy class. effectiveness: E Body material: aluminum, steel Body color: black, white Shade material: plastic Shade color: white Degree of protection: IP20 Length: 330 Width: 330 Height: 330

EGLO GAFARES plafonjera 900421

12,580.00 din.
Material number: 900421 Enclosure Material: aluminium, steel Enclosure Colour: black, white Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 405 Article Width (in mm): 290 Article Height (in mm): 55 Net Weight (in kg): 0.53

EGLO MARIEL VISILICA 900362

15,690.00 din.
Material number: 900362 Enclosure Material: steel, wood Enclosure Colour: light grey, brown Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E27 Article Length (in mm): 910 Article Width (in mm): 190 Article Height (in mm): 1,100 Net Weight (in kg): 3.26

EGLO FILAGO VISILICA 900186

19,890.00 din.
Šifra proizvoda: 900186 Materijal kućišta: čelik, drvo Boja kućišta: crna, braon Materijal stakla/sjenila: staklo Boja stakla/sjenila: crno-siva-providna Stepen zaštite: IP20 Osvetljenje uklj. (1): Ekskluzivno Tip utičnice (1): E27

EGLO SALITRE Visilica 99818

17,650.00 din.
Šifra proizvoda: 99818 Materijal kućišta: aluminijum Boja kućišta: crn Materijal stakla /abažura: plastika Boja stakla / abažura: beo Stepen zaštite: IP20 Sijalica uklj. (1): Da Tip sijalice (1): LED Klasa energetske efikasnosti: E Funkcije: Dimmer Visina artikla (u mm): 1.200 Prečnik artikla (u mm): 730 Neto težina (u kg): 1,20

Patrolne sape muzicke plisane igracke

2,290.00 din.
Laju i hodaju uz pesmu iz crtanog filma patrolne sape. Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Sonic čovekoliki jež dečiji kostim

2,290.00 din.
Paket sadrži: kostim kapu   Veličina kostima: S M L

Patrolne Šape Kostim – Marshall

2,490.00 din.
Maskiraj se u omiljenju Patrolnu Šapu! Oduševi sve drugare na maskenbalu!

3D olovka za crtanje

2,050.00 din.
Napravite svoju jedinstvenu 3D kreaciju! Uz pomoc 3D olovke mozete napraviti 3D oblike iz Vase maste. • Temperatura ekstrudiranja: 60°C ~ 230°C • LCD displej za prikaz i kontrolu temerature • Koristi standardni 1.75mm filament • Otvor nozle: 0.6mm • Materijali: PLA, ABS

Intex Baby Float dubak za vodu na naduvavanje

1,650.00 din.
Šifra artikla: TOY I56581 Bar kod: 6941057402192 Dubak - guma na naduvavanje - Intex Dubak je predviđen za decu stariju od 12 meseci. Poseduje odličnu stabilnost, glatke otvore kroz koje će dete proturiti noge. Dimenzije : 81 cm

MINNIE MOUSE – Velika plišana igračka 60cm

2,450.00 din.
 
 • Dimenzije: visina oko 60cm

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

VESTA 479 plafonska svetiljka 18W+2x5W+3W 3000K BELA

13,500.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201426 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 31W (18w prsten + 2x5w dva mala spota + 3w spot) Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 1750 Lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Bela Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Dužina - 600 mm, Širina - 150 mm, Visina - 60 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° + 38° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

TATAMI Strunjaca-Puzla reljefne povrsine 105x105x2 cm

2,490.00 din.
 Tatami puzle izrađene su od posebnog neklizajuceg materijala kao sto su EVA MAT pena (etilen-vinil acetat) , debljine 2 cm. - Povrsina je obradjena da spreci klizanje u raznim sportovima. - Koriste se kao podloga u salama igralistima i skolama . Zbog jednostavnog postavljanja montaze-demontaze , takođe su prakticne za  yoga centre, pilates i grupne treninge , kao i za decije igraonice. Tatami strunjaca ima u vise boja tako da mozete napraviti zeljeni oblik i dizajn kombinovanjem boja. - Cena je za komad - Dimenzije strunjace-puzle: 105x105x2 cm ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Kostim Mala Sirena Arijel

2,190.00 din.
Veličine: S velicina za uzrast 4 do 5 godina - obim grudi od 58 do 70cm, obim struka od 56 do 70cm, duzina haljine sa strane od 78cm do 84cm napred. M velicina za uzrast 5 do 6 godina - obim grudi od 62 do 72cm, obim struka od 62 do 72cm, duzina haljine sa strane od 80cm do 90cm napred. L velicina za uzrast 6 do 7 godina - obim grudi od 64 do 78cm, obim struka od 66 do 78cm, duzina haljine sa strane od 85m do 95cm napred.
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

VESTA 476 plafonska svetiljka 21W+3x5W 3000K CRNA

11,550.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201421 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 36 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 2100 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Dužina - 1200 mm, Širina - 150 mm, Visina - 60 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° + 38° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

Projektor stočić za crtanje za dečake

2,190.00 din.
- Edukativna igračka koja pomoću lampe i slajdova (krugova) projektuje crtež na hartiji i pomoću koje dete uči da crta i boji, razvija motoriku i koordinaciju pokreta - Dobija se blokčić i flomasteri uz preko 24 sličice sa projektora za crtanje koje su jako zanimljive i šarene - Dimenzije: 25x20x35cm

Squid game kostim za odrasle

3,900.00 din.
Paket uključuje: 1 x Kostim 1 x Pojas 1 x Rukavice   Veličine: S M L

Spideman Black – kostim sa mišićima za decu

2,430.00 din.
Veličina: 4 do 6 godina 7 do 9 godina 10 do 12 godina

Kostim KAPETAN AMERIKA sa Misicima iz jednog dela za Decake

2,390.00 din.
 • Kostim Omiljenog dečijeg junaka Kapetan Amerika
 • Kostim Kapetan Amerika  idealan za maskenbale.
 • Kostim je iz jednog dela i Kapetan Amerika maske za lice.
 • Veličine: 2-4 godina 5-7 godina 8-10 godina

Veliki set kinetičkog peska u boji – igranje i oblikovanje

950.00 din.
- Namenjen za zabavu, učenje, razvijanje mašte i kreativnosti - Za uzrast 3+ - Dimenzije pakovanja: 33 x 21cm

Huggle – Ćebe sa kapuljačom i rukavima

2,390.00 din.
Pruža idealnu toplotu dok se izležavate po kući, gledate televiziju, čitate, igrate video igrice, kampujete, ili uživate u sportskom događaju. Savršeno je za jesenske vatre, kao i hladna jutra u nekom od kampa. Noge, stomak, vrat, leđa, ruke i glava svi su umotani u isto vreme. Ista mekoća, toplina, udobnost odjednom! Ovo je udobni i topli pokrivač. Ima ogroman prednji džep za skrivanje daljinskog upravljača, telefona, grickalica, džoistika za igrice a i vaše ruke se nikad neće ohladiti. Veoma je praktičan za prijatan odmor. On je decu koja vole ćebenca, za ljubitelje sporta. Za roditelje koji decu moraju voziti u školu vrlo rano ujutru, učenike koji sada rade od kuće. Za ljude koje vole život na otvorenom (život na jezeru, ranojutarnja kafa na otvorenom) kojima je jako hladno/žive u prohladnim kućama i posebno za ljubitelje filmova! Čak i ako razmišljate da nekom poklonite, ​​učinite to! Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

FLEX TAPE vodootporna gumena traka za univerzalnu upotrebu

550.00 din.
FLEX TAPE je super snazna , gumirana, vodootporna traka koja se moze zakrpiti, vezati, zapecatiti I popraviti gotovo sve. Ova traka je posebno formulisana  sa debelom fleksibilnom, gumiranom podlogom  koja odgovara bilo komobliku ili predmetu I moze se nanositi vrucom ili hladnom, vlaznom ili suvom pa cak I pod vodom. FLEX TAPE je UV otporan, ekoloski prihvatljiv bez VOC-a. Ima siroki temperaturni raspon tako da se moze koristiti u ekstremnim vremenskim uslovima. FLEX TAPE je odlican za: krovne propuste, oluke, camce, kajake, kanue, kamperske kucice, PVC, vodovodne cevi, sprinkler sisteme, bazene, prozore, vrata, zidove, savove I ventilacione kanale.

Patrolne šape muzička plišana igračka MARSHALL

990.00 din.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Inovativna MoonWalk hodalica za bebe

950.00 din.
- 65cm - 67cm visine, podesivo - Do 17 kg težine - Pogodna je za bebe od 6 do 16 meseci - Boja: narandžasto - plava

Super Sonic muzicka igracka

2,490.00 din.
Plisana igracka sa muzikom iz igrice. Sonic koji hoda i muzika iz igrice Sonic Super Heroj Dimenzije: oko 35cm

Hrčak koji govori

990.00 din.
Spremite se za trenutke smeha i zabave, jer Hrčak koji priča sa sobom donosi neverovatnu zabavu! Bilo da se smejete, pevate ili pričate na bilo kom jeziku, naš mudri hrčak Vas posmatra i ponavlja sve što čuje. Oponaša muške i ženske glasove, uz pomeranje glavom - što ga čini još stvarnijim i zanimljivijim. Čuvajte ga, mazite, pazite i razgovarajte. Upoznajte ga sa bebom koja će prve zvuke i pokušaje reči razmenjivati sa ovom neverovatnom igračkom. Posmatrajte svoje dete kako komunicira i druži se sa svojim novim prijateljem i otkrijte sa njim novi svet. Pufnast, mekan i nežan, magični hrčak biće pravi drug Vašem detetu. Karakteristike:
 • Hrčak koji ponavlja svaku reč, smeh, zvuk, razgovor
 • Pomera se dok govori i izgleda kao pravi hrčak
 • Pamti ono što čuje za 5 sekundi i ponavlja
 • Radi pomoću 3 AAA baterije
 • Opcija za uključivanje (ON) i isključivanje (OFF)
 • Savršena igračka za malu decu koja otkrivaju svet oko sebe
 • Presladak poklon koji garantuje smeh za celu porodicu
 • Napravljen od ABS plastike i pliša
 • Težina 117g
 • Dimenzije 12x15x13 cm

Patrolne sape Muzičke plisane igracke – NOVO

990.00 din.
Patrolne sape plisane igracke Rocky, Zuma, Skye, Chase, Marshall  (cena za komad)   -
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Patrolne šape muzička plišana igračka ROCKY

990.00 din.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

RC Robot na daljinsko upravljanje sa efektima

1,790.00 din.
- Robot sa zvucnim i svetlosnim efektima - Hoda pravo, unazad, levo, desno, igra  

Kineticki pesak-kanta 1kg

920.00 din.
Naziv: KIN. PESAK KAN1kg/017 Sifra artikla: TOY 685532 Kinetički pesak je jedan od najneverovatnijih materijala za modelovanje ikada napravljen. Možete ga lako preseći kao plastelin, ali njegova tekstura je iznenađujuće meka i paperjasta. Pesak se nikada ne suši niti stvrdne, a napravljen je po 100% prirodnoj formuli ultra finih granula praha.

MICKEY MOUSE – Plišana igračka 40cm

1,550.00 din.
 
 • Dimenzije: visina oko 40cm

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

MINNIE MOUSE – Velika plišana igračka 40cm

1,550.00 din.
 
 • Dimenzije: visina oko 40cm

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

MINNIE MOUSE – Ogromna plišana igračka 110cm

5,990.00 din.
- Dimenzije: visina oko 110cm
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Patrolne šape muzička plišana igračka ZUMA

990.00 din.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Magična staza 165 delova – Set za decu

1,450.00 din.
 • Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike i koja svetli u mraku!
 • Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 165 delova u 4 neonske boje - koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike...čak i tokom trke.
 • Za rad su potrebne AA baterije (nisu uključene)
 • Ne preporučuje se za uzrast manji od 3 godine
 • Da bi se postigao efekat sijanja u mraku, potrebno je pre toga stazu ostaviti neko vreme blizu izvora svetlosti.
 • Materijal: plastika

MINNIE MOUSE – Ogromna plišana igračka 90cm

4,450.00 din.
- Dimenzije: visina oko 90cm
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Miraculous crni macor Cat Noir deciji kostim

2,190.00 din.
Kostim sadrzi : 1) kombinezon iz jednog dela sa stopalima i zvoncetom 2) kajš odnosno pojas koji je dosta dugačak

Kostim Zlatokosa – Rapunzel

2,150.00 din.
Veličine: S velicina za uzrast 4 do 6 godina M velicina za uzrast 7 do 9 godina L velicina za uzrast 11 do 14 godina
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Chariots Speed Pipes Trka kroz cevi

2,900.00 din.
Naziv: CEVI ZA SPEED 331105 Sifra artikla: TOY 230211 Kreativna i luda Izgradnja cevi može se konfigurisati i rekonfigurisati pomoću jedne ili više petlji ili se mogu napraviti da se popnu do zidova. Automobil sa daljinskim upravljačem i osvetljenjem daje dodatno uzbudjenje, stvarajući odličnu svetlosnu predstavu kada je soba tamna. Cevi mogu imati jednu petlju, mnoge petlje ili ih ostaviti ravno na podu ili čak i da ih podignu do zidova. Vozilo je osvijetljeno - ako mislite da je iskustvo zabavno na svetlu, sačekajte da vidite u mraku - to je sjajno! Vozilo je na daljinski upravljac.

Multifunkcionalni kalendar,sat u obliku zabe

1,490.00 din.
* mesece u godini * dane u nedelji * godisnja doba * vremenske prilike * delove dana

Barbika Sa više od 20 zglobnih tačaka – Barbie 4

3,050.00 din.
 • Barbika stvorena za pokrete.
 • Sa više od 20 zglobnih tačaka za bezbrojne mogućnosti pokreta.

RC helikopter – LS model

2,590.00 din.
- Boja: Plava, Žuta, Crvena, Crna - RC helikopter sa žiroskopom - Helikopter u sebi ima punjivu bateriju koju možete puniti preko džojstika ili punjačem (ne dobijate u kompletu) - Dimenzije: 22x10.5cm - U helikopteru se nalazi punjivi akumulator 3.7V1100mAh
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Maskirni nindza deciji kostim

2,190.00 din.
Kostim se sastoji od: 1) kombinezon 2)fantomka, 3) marama za lice 4) pojas oko struka 5) steznici za ruke 6) trake za ruke za ojacavanje 7) steznici za noge 8) trake za noge za ojacavanje Dostupan u 3 velicine: S. M i L od 2 do 4 godina od 4 do 6 godina od 6 do 8 godina

Huggy Wuggy Poppy kostim PLAVI

2,290.00 din.
Kostim se sastoji od kombinezona sa kapuljačom,rukavica i nazuvica(imitacija čizmi). Materijal neka vrsta pliša. Dostupni u 3 veličine: S-za decu visine oko 100 cm,dužina kombinezona mereno od ramena do kraja nogavica je 90cm M-za decu visine oko 115-120 cm,dužina kombinezona mereno od ramena do kraja nogavica je 99cm L-za decu visine oko 120-130 cm,dužina kombinezona mereno od ramena do kraja nogavica je 105cm Kombinezon pozadi ima rajfišlus, a nogavice i rukavice su sa sunđerastim ojačanjem.

Elsa haljina deciji kostim

2,090.00 din.
S za uzrast od 4 do 5 godina: obim grudi oko 64cm, duzina cele haljine napred 87cm, pozadi 110cm Dužina

TATAMI dvostrana strunjaca-puzla crveno-plava 105x105x2 cm

2,490.00 din.
Tatami puzle izrađene su od posebnog neklizajuceg materijala kao sto su EVA MAT pena (etilen-vinil acetat) , debljine 2 cm. - Povrsina je obradjena da spreci klizanje u raznim sportovima. - Koriste se kao podloga u salama igralistima i skolama . Zbog jednostavnog postavljanja montaze-demontaze , takođe su prakticne za  yoga centre, pilates i grupne treninge , kao i za decije igraonice. Tatami strunjaca ima u vise boja tako da mozete napraviti zeljeni oblik i dizajn kombinovanjem boja. - Cena je za komad - Dimenzije strunjace-puzle: 105x105x2 cm - Boja: crveno-plava ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Sarene loptice 100 komada

2,500.00 din.
Naziv: LOPTICE 1/100 06186

ŠIFRA ARTIKLA: TOY 739108

   

Velike podne puzle – 4 Boje: Plava, Žuta, Roze, Zelena

1,190.00 din.
- Mekana sunđerasta slagalica za decu za patos - Boja: Plava, zelena, roze ili žuta - Dimenzije jedne puzzle su 56 x 56 cm - 4 komada u pakovanju(jednobojne) - Lako održavanje, brišu se vlažnom krpom
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

TATAMI dvostrana strunjaca-puzla zeleno-zuta 105x105x2 cm

2,490.00 din.
 Tatami puzle izrađene su od posebnog neklizajuceg materijala kao sto su EVA MAT pena (etilen-vinil acetat) , debljine 2 cm. - Povrsina je obradjena da spreci klizanje u raznim sportovima. - Koriste se kao podloga u salama igralistima i skolama . Zbog jednostavnog postavljanja montaze-demontaze , takođe su prakticne za  yoga centre, pilates i grupne treninge , kao i za decije igraonice. Tatami strunjaca ima u vise boja tako da mozete napraviti zeljeni oblik i dizajn kombinovanjem boja. - Cena je za komad - Dimenzije strunjace-puzle: 105x105x2 cm - Boja: zeleno-zuta ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

VESTA 476 plafonska svetiljka 21W+3x5W 3000K BELA

11,550.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201422 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 36 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 2100 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Bela Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Dužina - 1200 mm, Širina - 150 mm, Visina - 60 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° + 38° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

VESTA 479 plafonska svetiljka 18W+2x5W+3W 3000K CRNA

13,500.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201425 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 31W (18w prsten + 2x5w dva mala spota + 3w spot) Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 1750 Lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Dužina - 600 mm, Širina - 150 mm, Visina - 60 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° + 38° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

VISILICA ALBARACCIN 98524

6,850.00 din.
VISILICA ALBARACCIN 98524 – informacije o proizvodu DIMENZIJE Visina: 1100 mm Ø:  190 mm Težina: 0.60 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27

EGLO LUSTER BOCADELLA 98346

30,524.00 din.
LUSTER BOCADELLA 98346 – informacije o proizvodu DIMENZIJE Visina: 1100mm Ø: 640mm Težina: 1.85kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Dostava: bez

EGLO LUSTER BOCADELLA 98347

55,613.00 din.
LUSTER BOCADELLA 98347 – informacije o proizvodu DIMENZIJE Visina: 1100mm Ø: 640mm Težina: 1.85kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Dostava: bez

Led stona lampa BOYAL 99469 EGLO

14,013.00 din.
DIMENZIJE Visina: 425 mm Dužina: 300 mm Širina: 150 mm Težina: 1.17 kg SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Isporuka: sa sijalicom Jačina: 12 W Svetlosni fluks: 1700 lm Boja svetlosti: 3000K, toplo bela Energetska efikasnost: A++ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik, drvo Boja: crna, braon Materijal: plastika Boja: bela FUNKCIONALNOST Paljenje: prekidač na kablu TEHNIČKE INFORMACIJE Zaštitna klasa: 2 Radni napon: 220-240V,50/60H

Led visilica CODRIALES 99358 EGLO

18,677.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1100 mm Dužina: 780 mm Širina: 300 mm Težina: 1.67 kg SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Isporuka: sa sijalicama Jačina: 30 W Svetlosni fluks: 3000 lm Boja svetlosti: 3000K, toplo bela Energetska efikasnost: A+ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: crna Materijal: plastika Boja: bela TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Visilica MEZZANA 98909 EGLO

19,333.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1100 mm Dužina: 650 mm Širina: 650 mm Težina: 2.73 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Isporuka: bez sijalica Max jačina: 8 x 40 W Energetska efikasnost: A++-E MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: crna TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 1 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Visilica CORTENOVA 98057 EGLO

10,251.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1100 mm Dužina: 840 mm Širina: 60 mm Težina: 3.16 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Isporuka: bez sijalica Max jačina: 4 x 60 W Energetska efikasnost: A++-E MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: crna TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Visilica CORTENOVA 98058 EGLO

12,806.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1500 mm Ø : 350 mm Težina: 3.22 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Isporuka: bez sijalica Max jačina: 5 x 60 W Energetska efikasnost: A++-E MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: crna TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Visilica CORTENOVA 98056 EGLO

2,565.00 din.
Visina: 1100 mm Ø : 105 mm Težina: 0.56 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Isporuka: bez sijalica Max jačina: 1 x 60 W Energetska efikasnost: A++-E MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: crna TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Led plafonjera LASANA 3 99316 EGLO

8,874.00 din.
DIMENZIJE Visina: 95 mm Dužina: 500 mm Širina: 500 mm Težina: 0.89 kg SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Isporuka: sa sijalicama Jačina: 21 W Svetlosni fluks: 2520 lm Boja svetlosti: 3000K, toplo bela Energetska efikasnost: A++ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik, aluminijum Boja: crna Materijal: plastika Boja: bela TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Led plafonjera LASANA 3 99315 EGLO

8,522.00 din.
DIMENZIJE Visina: 90 mm Dužina: 500 mm Širina: 145 mm Težina: 0.71 kg SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Isporuka: sa sijalicama Jačina: 13,2 W Svetlosni fluks: 1650 lm Boja svetlosti: 3000K, toplo bela Energetska efikasnost: A++ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik, aluminijum Boja: crna Materijal: plastika Boja: bela TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Led visilica LASANA 3 99317 EGLO

14,127.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1200 mm Dužina: 985 mm Širina: 80 mm Težina: 1.05 kg SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Isporuka: sa sijalicama Jačina: 36 W Svetlosni fluks: 4050 lm Boja svetlosti: 3000K; toplo bela Energetska efikasnost: A++ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik, aluminijum Boja: crna Materijal: plastika Boja: bela TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Radna snaga: 220-240V,50/60Hz

Igra Boom Boom Balloon

1,700.00 din.
Sifra artikla: TOY 100711 Uzrast: 4+ Dimenzije: 27 x 27 x 6.30 cm Društvena igra Boom boom balloon. Nemoj da eksplodiraš!

EGLO Luster 98651 – Garancija 2 godine

5,425.00 din.
Tip: pendant luminaire Artikl visina (u mm): 1100 Artikl promjer ( u mm): 200 Materijal kućišta: čelik boja kućišta: crno Vrsta utičnice: bez prekidača Baterija: No Tip žarulje (1): E27 Žarulja uključena (1): EXKLUSIV Grlo (1): E27

Snuggie ćebe sa rukavima

1,990.00 din.
Snuggie ćebe sa rukavima je univerzalne veličine, tako da odgovara muškarcima, ženama i deci. Idealno za prohladne jesenje večeri na terasi ili u dvorištu, kao i udobne zimske večeri pred TV-om...
Lako se održava - možete ga prati u mašini za veš bez bojazni da će izgubiti mekoću i toplinu. Na raspolaganju je u više boja, te zahvaljujući lepom izgledu može da bude idealan poklon dragim osobama.
Karakteristike:
Dimenzije Snuggie-a: 190 x 140 cm, rukavi dužine 70 cm
Ćebe sa širokim rukavima koji omogućavaju da se održi toplota i zadrži sloboda pokreta
Dimenzija koja svima odgovara
Jednostavno za korišćenje
Idealno za hladno vreme
Može se prati u mašini za veš
Dekorativnog izgleda - savršeno za poklon

Bazuka igracka

1,580.00 din.
Naziv:  BAZUKA SA DODAC.931 ŠIFRA ARTIKLA: TOY 241216 Dimenzije kutije: 21x49x7 cm - Bazuka na baterije (beterije nisu ukljucene) - Svetli i proizvodi zvuk - Ispaljuje projektil plasticni

VESTA 477 plafonska svetiljka 12W+5W 3000K CRNA

6,220.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201423 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 17 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 950 Lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Dužina - 220 mm, Visina - 60 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° + 38° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

GSM prisluskivac N9 – Glasovna aktivacija – NOVO

2,390.00 din.
 
 • GSM uredjaj kojim prisluskujete glasove na udaljenosti do 15m
 • Ugradjena punjiva li-ion baterija
 • Aktivacija glasom sa povratnim pozivom
 • Najmanji sigurnosni uređaj

CRAZY SHARK – Pazi se ajkule drustvena igra

3,360.00 din.
Naziv: CRAZY SHARK WS5359 Sifra artikla: TOY 100746 Sa zvucnim i svetlosnim efektima.

Cerada/prekrivač za motor

750.00 din.
- 100% polietilen - Boja: srebrna - Veličina L - 130x230cm

VESTA 486 stona lampa 10W 3000K CRNA

8,850.00 din.
Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 10 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 450 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Prečnik kruga - 200; Visina - 450 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° IP Zaštita IP 20

Dzak dinosaurus za udaranje

950.00 din.
Sifra artikla: TOY B52287 ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

VESTA 364 podna lampa BB Link

11,750.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 50.0047 Tehničke karakteristike: Artikal podna lampa Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 18 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Izvor Svetlosti SMD LED Boja Artikla Mat crna Materijal Aluminijum Dimenzije Φ180*H1500mm Način / Tip Montaže na pod Stepen Električne Zaštite Klasa III IP Zaštita IP 20

VESTA 469 visilica 15W 3000K CRNA – BB Link

5,450.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201385 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 15 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 650 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Širina - 100, Visina- 1200 mm (sa kablom) Ugao Rasipanja Svetlosti 120° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

Visilica ALBARIZA 99445 EGLO

5,197.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1100 mm Ø : 160 mm Težina: 0.64 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Isporuka: bez sijalice Max jačina: 40 W MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik, drvo Boja: crna, braon Materijal: tkanina Boja: kapućino TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Zaštitna klasa: 2 Napon: 220-240V,50/60Hz Radna snaga: 220-240V,50/60H

Spiralizer spiralni secko

2,390.00 din.
Spiralizer - spiralni secko, spiralna seckalica za voće i povrće - jednostavna upotreba, a namirnice će biti isečene dekorativno i praktično. Ima tri različite oštrice za raznovrsne oblike seckanog voća i povrća: - deblju spiralnu oštricu za pripremu rezanaca od tikvica ili paprika - tanju spiralnu oštricu za pripremu vegetarijanske paste

VESTA 367 plafonska svetiljka LED 27W 3000K MESING – BB Link

23,740.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 50.0079 Tehničke karakteristike: Artikal plafonska svetiljka Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 27 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Boja Svetla Toplo bela (WW) Boja Artikla mesing-zlatna Materijal Metal Dimenzije Obim - 760 * Visina - 135 mm Način / Tip Montaže na plafon

VESTA 385 zidna lampa 2XG9 MESING – BB Link

5,760.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 50.0374 Tehničke karakteristike: Artikal zidna svetiljka Nazivni Napon 220-240 V AC Tip Grla G 9 Broj Grla 2 Boja Artikla mesing-zlatna Dimenzije Dužina - 45,5 cm, Širina okvira - 19,5 cm, Ukupna širina sa kuglama - 30 cm Način / Tip Montaže na zid Boja Kugle Mlečno bela

Rasterivac stetocina – PEST REJECT

970.00 din.
- Protiv miseva, pacova, paukova, mrava, bubasvaba, muva, komaraca i drugih dosadnih insekata - Bezbedan za ljude i vecinu kucnih ljubimaca - Pest Reject se ne preporucuje onima koji kao kućne ljubimce imaju zeca, hrčka i sl. - Ne ubija, vec samo iritira - Bez stetnih hemikalija - Ima ugradjeno nocno svetlo - Nisu potrebne baterije i nikakkvo posebno odrzavanje uredjaja - Jednostavna upotreba - samo ukljucite u uticnicu - Bez potrebe za dopunjavanjem, aparat moze da bude ukljucen 24 sata dnevno

LUNA 192 podna lampa 1xE27 BRONZA BB Link

27,900.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 35.0190 Tehničke karakteristike: Artikal podna lampa Nazivni Napon 220-240 V AC Tip Grla E 27 Broj Grla 1 Boja Artikla bronza Materijal Aluminijum / staklo Boja Kugle Konjak

LUNA 193 luster 8xE14 CRNA BB Link

15,200.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 35.0192 Tehničke karakteristike: Artikal Luster Nazivni Napon 220-240 V AC Tip Grla E 14 Broj Grla 8 Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum / staklo Dimenzije Ø 600 mm, h-350 mm Boja Kugle Konjak

VESTA 429 visilica 3xG9 MESING/ZLATO – BB Link

5,840.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 35.0220 Tehničke karakteristike: Artikal Visilica Nazivni Napon 200-240 V AC Tip Grla G 9 Broj Grla 3 Boja Artikla mesing-zlatna Materijal Aluminijum / staklo Dimenzije Ø330X630+1200 mm Boja Kugle Mlečno bela

VESTA 469 visilica 15W 3000K BRUŠENO ZLATO – BB Link

6,150.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201415 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 15 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 650 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla mesing-zlatna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Širina - 100, Visina- 1200 mm (sa kablom) Ugao Rasipanja Svetlosti 120° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

VESTA 492 luster 45W 3000K CRNA

29,380.00 din.
ŠIFRA ARTIKLA: BBL 201429 Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 45 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 2200 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Prečnik - 640 mm, Visina - 1200 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

VESTA 459 stona lampa LED E27 MESING

9,940.00 din.
Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Tip Grla E 27 Broj Grla 1 Dimabilnost Ne Boja Artikla Mesing Materijal Aluminijum / staklo Dimenzije Ø 250 mm IP Zaštita IP 20

VESTA 496 zidna lampa LED 7W 3000K ŽUTA BRONZA

4,050.00 din.
Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 100-240 V AC Nazivna Snaga 7 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 700 lm Dimabilnost Ne Boja Artikla mesing-zlatna Materijal Metal/PS Dimenzije 390 x 30 x 95 mm IP Zaštita IP 20

VESTA 474 zidna lampa 12W 3000K CRNA

7,380.00 din.
Tehničke karakteristike: Nazivni Napon 220-240 V AC Nazivna Snaga 12 W Temperatura Boje Svetlosti 3000 K Svetlosni Fluks 600 lm Vrsta LEDa Epistar SMD 2835 Dimabilnost Ne Boja Artikla Crna Materijal Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije Širina - 120; Prečnik - 60; Visina - 500 mm Ugao Rasipanja Svetlosti 120° Indeks Reprodukcije Boje (CRI) ≥80(Ra) IP Zaštita IP 20

VESTA 493 luster 37W 3000K BELA

21,300.00 din.
Tehničke karakteristike: Nazivni Napon: 220-240 V AC Nazivna Snaga: 37w Temperatura Boje Svetlosti: 3000 K Svetlosni Fluks: 1900 lm Vrsta LEDa: Epistar SMD 2835 Dimabilnost: Ne Boja Artikla: Bela Materijal: Aluminijum/Metal/Akril Dimenzije: Dužina - 1115, Širina - 117, Visina - 1200 mm Ugao Rasipanja Svetlosti: 120° Indeks Reprodukcije Boje (CRI): ≥80(Ra) IP Zaštita: IP 20

VESTA 493 luster 37W 3000K CRNA

21,300.00 din.

Tehničke karakteristike:

Nazivni Napon
220-240 V AC
Nazivna Snaga
37w
Temperatura Boje Svetlosti
3000 K
Svetlosni Fluks
1900 lm
Vrsta LEDa
Epistar SMD 2835
Dimabilnost
Ne
Boja Artikla
Crna
Materijal
Aluminijum/Metal/Akril
Dimenzije
Dužina - 1115, Širina - 117, Visina - 1200 mm
Ugao Rasipanja Svetlosti
120°
Indeks Reprodukcije Boje (CRI)
≥80(Ra)
IP Zaštita
IP 20

Led plafonjera BOYAL 99467 EGLO

19,251.00 din.
DIMENZIJE Dužina: 780 mm Širina: 400 mm Visina: 90 mm Težina: 2.26 kg SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Dostava: sa sijalicom Jačina: 2 x 12W Svetlosni fluks: 2 x 1700lm Boja svetlosti: 3000K, toplo bela Radni vek: 25000 sati Energetska efikasnost: A+ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik, drvo Boja: crna, braon Materijal: plastika Boja: bela TEHNIČKE INFORMACIJE Zaštitna klasa: 2 Napajanje: 220-240V,50/60Hz

AKCIJA LED plafonjera SILERAS 97577 – Garancija 2 god AKCIJA 2020

12,977.00 din.
DIMENZIJE Ø : 465mm Dubina:105mm SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Jacina: 21W Svetlosni fluks: 2500lm Boja svetlosti: 2700-6500K podesiva bela Energetska efikasnost: A+ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: bela Materijal: plastika sa kristalnim efektom

LED STONA LAMPA BOYAL 99457

14,174.00 din.
LED STONA LAMPA BOYAL 99457 – informacije o proizvodu DIMENZIJE Visina: 425 mm Dužina: 300 mm Širina: 150 mm Težina: 0.96 kg SIJALICA Grlo:

EGLO luster 43045 – Garancija 2 godine

12,673.00 din.
 • Materijal broj: 43045
 • Tip: pendant luminaire
 • Artikl visina (u mm): 1100
 • Artikl širina (u mm): 210
 • Artikl dužina (u mm): 780
 • Materijal kućišta: čelik
 • Boja kućišta: S57
 • Tip žarulje (1): E27
 • Grlo (1): E27

Super bežični usisivač i Aspirator – Swivel Sweeper

2,390.00 din.
- Čisti sve tipove podova, parket, pločice, tepihe - Lagan - težina usisivača je manja od 1 kg - Punjiva baterija 7.2V

Deciji Sat lokator – Pametni Deciji Smartwatch telefon GPS Q528

3,290.00 din.
 • Dečji smart sat - lokator Q528 je jedan od najpouzdanijih i najkompletnijih dečjih satova za praćenje.
 • Poseduje GPS čip što ga uvrstava u veoma precizne uređaje za praćenje.
 • Izrađen je od veoma kvalitetne plastike, a kajš od silikona prijatnog za ruku i ne izaziva iritaciju kože deteta.
 • Poseduje kameru, lampu i displej visoke rezolucije osetljiv na dodir.
 • Q528 vam omogućava praćenje, nadgledanje i lociranje vašeg deteta u slučaju da se izgubi!   Putem aplikacije na vašem telefonu ćete primati sve informacije za kretanje , putanju i lokaciju vaših najmilijih kada nisu sa vama.
 • Dugme na satu poziva memorisane brojeve (npr. mame i tate) i uspostavlja komunikaciju između vas i deteta.

Dolmer – Aparat za uvijanje sarmi

840.00 din.
- Materijal: plastika - 3 nivoa podešavanja veličine sarmi - Jednostavan za upotrebu i lak za održavanje

Masazer za vrat HX – 5880

1,500.00 din.
- Poboljsava cirkulaciju krvi - Obnavlja protok limfe -Poboljsava metabolicke procese -Poboljsava neuro-refleksni odgovor -Ublazava simptome i sprecava hiperplaziju kostiju, poboljsava san i pospesuje opustanje -Pojacava cirkulaciju krvi, eliminise hematome i upalu

Camry CR5020 – Pegla za vertikalno peglanje

9,800.00 din.
Sifra artikla: WTC 5908256833357 Efikasno uklanja nabore na tkaninama Opcija vertikalnog i horizontalnog peglanja Kratko vreme zagrevanja 1,3L rezervoar za vodu Postolje sa podesivom visinom.
Garancija 2 godine

Rotaciona tus baterija – Masazni Spiralni tus – ShowerUp

1,490.00 din.
ShowerUp univarzalna tuš baterija sa rotacionom glavom od 360 stepeni i praktičnim propelerom koji stvara spiralni usmereni vodeni mlaz oduševiće vas svojom praktičnošću i neverovatnim vizuelnim efektima vode. ShowerUp ručka za tuširanje pruža Vam savršeno iskustvo tuširanja. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji pružiće Vam neverovatan osećaj tokom tuširanja. Unutar ručke ugrađen je mali ventilator. Rotiranjem osigurava povećani protok vode i mnogo bolji pritisak nego što smo navikli s običnim ručkama za tuširanje. Stoga je izvrsno rešenje za stanove ili kuće s lošijim pritiskom vode. Poseban doživljaj nudi spiralno uvijeni uzorak,  formiran mlazom vode.   Takodje, zahvaljujući brojnim posebno dizajniranim mlaznicama,  uštedićete vodu uz ShowerUp svaki put kad se tuširate. Do 30% godišnje. ShowerUp pruža čistiju i zdraviju vodu. U ručku je umetnut pamučni filter koji zaustavlja veće nečistoće poput prašine, rđe, metalnih čestica i prljavštine. Tuširanje pročišćenom vodom povoljno će delovati na Vašu kožu i kosu. Dodatna prednost je prikladno dugme na ručki koje Vam omogućava jednostavno uključivanje i isključivanje vode. Pogodno za tuširanje kućnih ljubimaca, jer vodu možete isključiti samo jednom rukom. Karakteristike: - Laka montazam bez alata ili poziva vodoinstalatera u samo nekoliko sekundi pričvrstite ga za crevo i uživajte u savršenom mlaznom osećaju tuširanja - Univerzalni navoj - Povecava pritisak vode - Usteda vode - Inovativni propeler koji unutar tuš baterije usmerava spiralni vodeni mlaz i stvara neverovatan vizuelni ali i prelep osećaj vode na koži - Glava ručke se okreće za 360 ° - Nagib glave za 60 ° - Jednostavno uključivanje i isključivanje vode s dugmetom na ručki - Dimenzije: 7,7 cm x 24 cm - Boja: osnova srebrna, u prozirnoj glavi nalaze se ventilatori u boji: žuta, plava, ljubičasta, roze ili bela.

AKCIJA LED plafonjera SILERAS 97578 – Garancija 2 god AKCIJA 2020

18,250.00 din.
DIMENZIJE Ø : 570mm Dubina:115mm SIJALICA Grlo: LED Sijalica: LED Jacina: 34 W Svetlosni fluks: 4200lm(2700K)-4600lm(6500K) Boja svetlosti: 2700-6500K podesiva bela Energetska efikasnost: A+ MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: bela Materijal: plastika sa kristalnim efektom

EGLO RUOTALE visilica 900472

16,890.00 din.
Material number: 900472 Enclosure Material: aluminium, steel Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Article Height (in mm): 1,500 Article Diameter (in mm): 550 Net Weight (in kg): 1.03

EGLO LISCIANA visilica 900175

17,490.00 din.
Material number: 900175 Enclosure Material: aluminium, steel, wood Enclosure Colour: grey Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 1,260 Article Width (in mm): 35 Article Height (in mm): 1,100 Net Weight (in kg): 1.49

EGLO AGUILARES visilica 900196

20,380.00 din.
Material number: 900196 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: glass vaporized Glass/Shade Colour: black-grey-transparent Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E27 Article Height (in mm): 1,100 Article Diameter (in mm): 430 Net Weight (in kg): 2.36

EGLO AGUILARES visilica 900195

21,390.00 din.
Material number: 900195 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: glass vaporized Glass/Shade Colour: black-grey-transparent Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E27 Article Length (in mm): 840 Article Width (in mm): 195 Article Height (in mm): 1,045 Net Weight (in kg): 2.30

EGLO OILELLA Visilica 99617

17,450.00 din.
Šifra proizvoda: 99617 Materijal kućišta: čelik Boja kućišta: crna, mesing Materijal stakla /abažura: vaporizovano staklo Boja stakla / abažura: - Stepen zaštite: IP20 Sijalica uklj. (1): Ne Tip sijalice (1): E27 Dužina artikla (u mm): 950 Širina artikla (u mm): 190 Visina artikla (u mm): 1.100 Dužina nadstrešnice (u mm): 830 Širina nadstrešnice (u mm): 50 Visina nadstrešnice (u mm): 25 Neto težina (u kg): 2,25

EGLO VISILICA OILELLA 99616

5,550.00 din.
DIMENZIJE Visina: 1100 mm Ø: 190 mm Težina: 0.57 kg SIJALICA Grlo: E27 Sijalica: E27 Isporuka: bez sijalica Maks. jačina: 1 x 40 W Energetska efikasnost: A++-E MATERIJAL I BOJA Materijal: čelik Boja: crna, mesing Materijal: staklo Boja: crna, siva, prozirna TEHNIČKE INFORMACIJE Zaštitna klasa: 2 Napajanje: 220-240V,50/60Hz

EGLO CODRIALES zidna lampa 900632

11,450.00 din.
Material number: 900632 Enclosure Material: aluminium Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 180 Article Height (in mm): 320 Article Overhang (in mm): 65 Net Weight (in kg): 0.61

EGLO CODRIALES plafonjera 900631

19,810.00 din.
Material number: 900631 Enclosure Material: aluminium Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: D Article Length (in mm): 790 Article Width (in mm): 300 Article Height (in mm): 116 Net Weight (in kg): 1.63

EGLO MANZANARES plafonjera 900304

20,720.00 din.
Material number: 900304 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: brushed brass, gold Glass/Shade Material: glass opal-matt Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E27 Article Height (in mm): 190 Article Diameter (in mm): 450 Net Weight (in kg): 3.02

EGLO MANZANARES stona lampa 900307

4,910.00 din.
Socket type: E27 Light source: E27 Source included in the package: without source Max. power (W): 1x40W Diameter (mm): 145 Built-in depth (mm): 145 Weight (kg): 0.563 Body material: steel Shade material: opal matte glass Shade color: white Degree of protection: IP20

EGLO MANZANARES VISILICA 900306

22,600.00 din.
Broj materijala: 900306 Materijal kućišta: čelik Boja kućišta: brušeni mesing, zlato Materijal stakla/sjenila: staklo opal-mat Boja stakla/sjenila: bela Stepen zaštite: IP20 Osvetljenje uklj. (1): Ekskluzivno Tip utičnice (1): E27

EGLO – ERSEKA Luster 99098

30,630.00 din.
Material number: 99098 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: brass Glass/Shade Material: crystal Glass/Shade Colour: clear Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Exclusive Socket Type (1): E14 Article Height (in mm): 1,300 Article Diameter (in mm): 385 Canopy Height (in mm): 66 Canopy Diameter (in mm): 109 Net Weight (in kg): 4.03

EGLO – ERSEKA Visilica 99097

36,950.00 din.
Šifra proizvoda: 99097 Materijal kućišta: čelik Boja kućišta: mesing Materijal stakla /abažura: kristal Boja stakla / abažura: jasno Stepen zaštite: IP20 Sijalica uklj. (1): Ne Tip sijalice (1): E14 Visina artikla (u mm): 1.450 Prečnik artikla (u mm): 485 Visina nadstrešnice (u mm): 66 Prečnik nadstrešnice (u mm): 109 Neto težina (u kg): 8,73

EGLO – SAVATARILA Z 900023

23,240.00 din.
EGLO 900023 Finish; Metal, PLASTIC D: 45cm; H: 7cm Power: 21W LED, 2400 LM, REMOTE CONTROL, RGB

EGLO – 900025 SAVATARILA-Z

23,240.00 din.
Material number: 900025 Case material: steel Housing color: black Glass/shade material: plastic Glass/shade colour: White Degree of protection: IP20 Bulb incl. (1): included Frame type (1): LEDs Bulbs incl. (2): included Features: Dimmer, color changing, remote control Article length (in mm): 450 Article width (in mm): 450 Article height (in mm): 70 Net weight (in kg): 2.40

EGLO MARGHERA-Z visilica 900068

36,300.00 din.
Material number: 900068 Enclosure Material: steel Enclosure Colour: black Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Functions: Color-changing, Dimmer, Remote control Article Height (in mm): 1,100 Article Diameter (in mm): 600 Net Weight (in kg): 2.87

EGLO – 900062 TURCONA-Z

10,750.00 din.
Material number 900062 LED-ZIG-RGB / CCT 34,2W 4060lm 1200X100 white 'TURCONA-Z' Light source Socket type: LED Light source: LED Package source: including source Luminous flux (lm): 4060 Kelvin: 2700-6500 LED color: optional white Max. productivity: 34.2 Warranty period (years): 5 Dimensions, weight Length: 1200 Width: 100 Height: 50 Weight: 1500 Colors, others Housing material: steel, aluminum Housing color: white Shade material: plastic Canopy color: white Degree of protection: IP20

EGLO BORDONARA plafonjera 900573

18,450.00 din.
Material number: 900573 Enclosure Material: aluminium, steel Enclosure Colour: black, white Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: D Article Length (in mm): 1,195 Article Width (in mm): 295 Net Weight (in kg): 2.92

EGLO BORDONARA plafonjera 900572

18,290.00 din.
Material number: 900572 Enclosure Material: aluminium, steel Enclosure Colour: black, white Glass/Shade Material: plastic Glass/Shade Colour: white Protection Degree: IP20 Illuminant incl. (1): Inclusive Socket Type (1): LED Energy Efficiency Class: E Article Length (in mm): 595 Article Width (in mm): 595 Net Weight (in kg): 3.21