Prikaz 1–24 od 62 rezultata

Prikaži 24 48

Super upijajuća prostirka 1+1

1,390.00 din.
Ponuda sadrži 2 prostirke u boji po želji! DOSTUPNE BOJE: Siva, Roze, Plava, Ljubičasta, Zelena KARAKTERISTIKE: BRZO UPIJA I SUŠI SE U SEKUNDI - upijajuća prostirka za kupatilo apsorbuje vodu za nekoliko sekundi bez akumulacije. Sa novom tehnologijom održava vaš pod čistim i suvim sprečavajući pojavu buđi kako bi se izbegli zdravstveni problemi koji se kreću od svraba, kihanja i kašljanja do ozbiljnih alergijskih reakcija. Čuvajte svoj dom bezbednim i čistim! Neka vaše kupatilo, ili bilo koja druga prostorija više ne bude mokrog poda uz pomoć ove podloge sa superupijajućim karakteristikama, antiklizajućim svojstvima i ugodnim materijalima. SPREČITE klizanje Ova prostirka je napravljena od materijala koji se suše brže od običnih prostirki. Odlikuje ga neklizajući gumeni donji čvrsti držač za povećanje sigurnosti i stabilnosti koji sprečava da se ikada pomera. Ovo olakšava sušenje stopala i takođe sprečava da se klizanje ikada ponovi. Super upijajuća neklizajuća prostirka će vam pomoći da budete nezavisniji i sigurniji! IZDRŽLjIVI MATERIJALI - Super upijajuća neklizajuća prostirka je napravljena od najkvalitetnijih materijala koji će trajati godinama. Fleksibilan je i mekan. Napravljena je od PVC-a + tehničkog somota, koji se suši brže od običnih prostirki. Može se slobodno kotrljati i pogodno čuvati. LAGANO ZA ČIŠĆENjE - Podna prostirka je otporna na ulje i trenutno upija vodu. Potrebno ga je samo čistiti četkom ili sunđerom jednom svakog drugog meseca, što vam štedi vreme i energiju. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima moći ćete da uživate u svojoj prostirci godinama! LUKSUZAN I MODERAN DIZAJN - Sa super upijajućim neklizajućim prostirkom dobijate moderno kupagtilo kakvu ste oduvek želeli. Osećajte se udobno i sa stilom uz elegantni dizajn ove prostirke. Modne i jednostavne boje mogu se uklopiti sa vašim domom. Ovaj tepih je savršen dodatak koji nedostaje vašoj kući! Nabavite po jedan za svaku sobu da biste imali odgovarajući stil po celom domu! MATERIJAL: PVC+tehnički somot DIMENZIJE 60 x 40 cm Boje: Siva,zelena, plava, roze ili lila Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Super upijajuća prostirka

1,190.00 din.
KARAKTERISTIKE: BRZO UPIJA I SUŠI SE U SEKUNDI - upijajuća prostirka za kupatilo apsorbuje vodu za nekoliko sekundi bez akumulacije. Sa novom tehnologijom održava vaš pod čistim i suvim sprečavajući pojavu buđi kako bi se izbegli zdravstveni problemi koji se kreću od svraba, kihanja i kašljanja do ozbiljnih alergijskih reakcija. Čuvajte svoj dom bezbednim i čistim! Neka vaše kupatilo, ili bilo koja druga prostorija više ne bude mokrog poda uz pomoć ove podloge sa superupijajućim karakteristikama, antiklizajućim svojstvima i ugodnim materijalima. SPREČITE klizanje Ova prostirka je napravljena od materijala koji se suše brže od običnih prostirki. Odlikuje ga neklizajući gumeni donji čvrsti držač za povećanje sigurnosti i stabilnosti koji sprečava da se ikada pomera. Ovo olakšava sušenje stopala i takođe sprečava da se klizanje ikada ponovi. Super upijajuća neklizajuća prostirka će vam pomoći da budete nezavisniji i sigurniji! IZDRŽLjIVI MATERIJALI - Super upijajuća neklizajuća prostirka je napravljena od najkvalitetnijih materijala koji će trajati godinama. Fleksibilan je i mekan. Napravljena je od PVC-a + tehničkog somota, koji se suši brže od običnih prostirki. Može se slobodno kotrljati i pogodno čuvati. LAGANO ZA ČIŠĆENjE - Podna prostirka je otporna na ulje i trenutno upija vodu. Potrebno ga je samo čistiti četkom ili sunđerom jednom svakog drugog meseca, što vam štedi vreme i energiju. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima moći ćete da uživate u svojoj prostirci godinama! LUKSUZAN I MODERAN DIZAJN - Sa super upijajućim neklizajućim prostirkom dobijate moderno kupagtilo kakvu ste oduvek želeli. Osećajte se udobno i sa stilom uz elegantni dizajn ove prostirke. Modne i jednostavne boje mogu se uklopiti sa vašim domom. Ovaj tepih je savršen dodatak koji nedostaje vašoj kući! Nabavite po jedan za svaku sobu da biste imali odgovarajući stil po celom domu! MATERIJAL: PVC+tehnički somot DIMENZIJE 60 x 40 cm Boje: Siva,zelena, plava, roze ili lila Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Super upijajuća prostirka 50×80

1,690.00 din.
KARAKTERISTIKE: BRZO UPIJA I SUŠI SE U SEKUNDI - upijajuća prostirka za kupatilo apsorbuje vodu za nekoliko sekundi bez akumulacije. Sa novom tehnologijom održava vaš pod čistim i suvim sprečavajući pojavu buđi kako bi se izbegli zdravstveni problemi koji se kreću od svraba, kihanja i kašljanja do ozbiljnih alergijskih reakcija. Čuvajte svoj dom bezbednim i čistim! Neka vaše kupatilo, ili bilo koja druga prostorija više ne bude mokrog poda uz pomoć ove podloge sa superupijajućim karakteristikama, antiklizajućim svojstvima i ugodnim materijalima. SPREČITE klizanje Ova prostirka je napravljena od materijala koji se suše brže od običnih prostirki. Odlikuje ga neklizajući gumeni donji čvrsti držač za povećanje sigurnosti i stabilnosti koji sprečava da se ikada pomera. Ovo olakšava sušenje stopala i takođe sprečava da se klizanje ikada ponovi. Super upijajuća neklizajuća prostirka će vam pomoći da budete nezavisniji i sigurniji! IZDRŽLjIVI MATERIJALI - Super upijajuća neklizajuća prostirka je napravljena od najkvalitetnijih materijala koji će trajati godinama. Fleksibilan je i mekan. Napravljena je od PVC-a + tehničkog somota, koji se suši brže od običnih prostirki. Može se slobodno kotrljati i pogodno čuvati. LAGANO ZA ČIŠĆENjE - Podna prostirka je otporna na ulje i trenutno upija vodu. Potrebno ga je samo čistiti četkom ili sunđerom jednom svakog drugog meseca, što vam štedi vreme i energiju. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima moći ćete da uživate u svojoj prostirci godinama! LUKSUZAN I MODERAN DIZAJN - Sa super upijajućim neklizajućim prostirkom dobijate moderno kupagtilo kakvu ste oduvek želeli. Osećajte se udobno i sa stilom uz elegantni dizajn ove prostirke. Modne i jednostavne boje mogu se uklopiti sa vašim domom. Ovaj tepih je savršen dodatak koji nedostaje vašoj kući! Nabavite po jedan za svaku sobu da biste imali odgovarajući stil po celom domu! MATERIJAL: PVC+tehnički somot DIMENZIJE 50 x 80 cm Boje: Siva,zelena, plava, roze ili lila Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Prostirka za kupatilo decija 60×40

990.00 din.
Prostirka za kupatilo za decu dimenzije 60x40cm Princeze Miki Maus Super heroji Pepa prase Patrolne sape Frozen Miki i Mini Maus Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Visenamenska kuhinjska polica

1,490.00 din.
Visenamenska polica za kuhinju i kupatilo Polica za zacine, sitne stvari, alat, higijenu... Pogodan za različite namene, racionalno korišćenje prostora ispod sudopere, prostora na radnoj površini, prostora za ormare. Savršeno za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak. Organizacija na izvlačenje. Fioka ima dizajn na izvlačenje, koji je gladak i zgodan. Dno fioke ima graničnike i bodljike, koje sarađuju sa stazom na polici, a fioka neće otpasti kada se izvuče. Boja: crna, bela. Veličina: 18,5cm * 40cm * 33cm Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Sklopiva sušilica za odeću

2,590.00 din.
Praktična zidna veza za odeću: Čak i ako vam se odeća pokvasi, ovaj zidni stalak za odeću je čvrst i neće se savijati. Nemojte da vas zavaraju male veličine. Stalak za sušenje ima dovoljno prostora za odlaganje svih kaputa za košulje, omogućavajući vam da ih dobro odvojite. Superiorni materijal i izrada: Debela aluminijumska legura sa neverovatnim kapacitetom nosivosti, bez deformacija, procesom površinske oksidacije, vodootporna za sprečavanje rđe od mrlja na odeći, jaka, jaka, čvrsta i izdržljiva. Štednja prostora: Debeli konop za veš ima dobru nosivost, stabilan je za sušenje i lako može da izdrži veliki pritisak jorgana. Višeugaoni suvi, rotirajući ležaj za 360°, slobodno širenje i preklapanje. Različite metode sušenja na vazduhu mogu zadovoljiti vaše različite potrebe. Udvostručite prostor: Menadžer organizatora ormara može da okači šta god želite i da udvostruči prostor za vešanje. Sa ovim čvrstim stalcima za sušenje možete da koristite kuku za tuširanje da okačite farmerke ili da koristite obične vešalice da okačite košulje, pantalone, jakne, dečiju odeću, čizme i kaiševe. Instalacija bez bušenja i veoma laka: Odeća ovog stalka za sušenje može se instalirati sa ili bez bušenja rupa. Obe metode instalacije su veoma jednostavne. Ako odaberete neporoznu instalaciju, zid koji se postavlja mora biti gladak, kao što su pločice

LED svetlo sa senzorom za WC šolju – 8 boja

890.00 din.
Ovo je idealna zamena za svetlo i manju potrošnju električne energije kada idete u WC tokom noći Mozete namestiti mod da se boje same neizmenicno smenjuju, smenjuju se polako na svakih petnaestak sekukundi nasumicno, znaci nekih 120sek za ceo krug svih boja, ili da odaberete sami boju, tako cete i ustedeti na energiji-bateriji, sto je dosta korisno Lako se montira na sebi ima mekani PVC, koji je fleksibilan i lako se savija, da bolje legne na samu WC solju. Svetiljka poseduje senzor pokreta, što znači da se svetlo pali kada joj se približite, i automatski gasi kada napustite toalet. LED svetlo radi u režimu konstantne promene 8 boja, a možete odabrati vašu omiljenu boju pritiskom na dugme (na dugme ispod senzora) Napaja se pomoću tri AAA baterije 1.5V, koje će trajati veoma dugo usled male potrošnje. Jenostavno se čisti, vodootporna je i potpuno bezbedna. Specifikacije: Materijal: Plastika. Tip svetiljke: LED Boja svetla: 8 različitih boja Radni napon: 4.5V Snaga: 1W Napajanje: 3 x AAA baterija Reagovanje senzora pokreta: 1 metar Dimenzije: 6,0 x 6,0 x 1,8 cm.

Rotirajuca podesiva polica za kuhinju ili kupatilo

1,590.00 din.
Visenamenska polica za kuhinju i kupatilo. Dvoslojni stalak olakšava organizovanje više boca u kuhinji ili kupatilu;  odgovara standardnim ormarima. Podesivi nivoi visine, otvori od 6 ili 7 inča tako da možete kreirati savršeno pristajanje i maksimizirati svoj vertikalni prostor Centralna podrška osigurava da sve stavke ostaju vidljive radi brzog odabira; neklizajuće noge drže jedinicu na mestu Glatka rotacija od 360 stepeni na kugličnim ležajevima od nerđajućeg čelika za dovođenje predmeta od pozadi ka napred Nije potrebna instalacija; 1-minutna postavka; Dimenzije: 26cm  x 26 cm x 17.5  do 22cm (visina se podesava ) Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Ugaona teleskopska polica za kupatilo

2,100.00 din.
Ugaona podesiva teleskopska multifunkcionalna polica sa 4 nivoa. Moze da izdrzi tezinu do 15kg ukupno na sve cetiri police. Visina od 100cm do 260cm Praktična ugaona polica sa podesivim teleskopskim stubom. Uklapa se u sva kupatila, bilo u kabini za tuširanje ili u kadi. Na hromiranom teleskopskom stubu nalaze se 4 police za odlaganje i vesalica ciji razmak izmedju polica mozete podesavati po vasim potrebama. Ovde možete staviti bilo koji šampon, sapun ili druge proizvode za negu. Pojedinačni plastični odeljci imaju drenažne rupe, tako da ne akumuliraju vodu i ne izazivaju buđ ili jaku kontaminaciju. Za ugradnju police nisu vam potrebni dodatni alati, lako možete prilagoditi teleskopsku šipku na željenu visinu, a zatim je pričvrstiti. Visoku stabilnost obezbeđuju gumene nožice pričvršćene na krajevima šipke.

Sklopiva korpa za ves 3u1

1,990.00 din.
-Odlozite stvari po bojama. -Usteda vremena. -Korpe za veš velikog kapaciteta 3 odeljka: - Vodootporna podstava koja sprečava neprijatan miris odeće.

KOŠ ZA VEŠ 55L, FILO, KREM

2,100.00 din.
Koš za veš je izradjena od izdržljivih materijala i dizajnirana tako da omogućava slobodan protok vazduha i pruža zaštitu od vlage, u njoj ćete efikasno odlagati sve komade veša spremnog za pranje. Dimenzije: 44x35x61 cm