Menu

5 razloga zašto bi trebalo da kupujete u online prodavnici Mali Ali

U prethodnim postovima ste imali prilike da pročitate više o tome kako je nastala online kupovina, koje su njene prednosti i kako na najlakši način možete naručiti online putem našeg sajta. U nastavku ovog posta imaćete prilike da pročitate neke od razloga zašto bi trebalo da kupujete u online prodavnici Mali Ali.

Širok asortiman proizvoda

U našoj online prodavnici dostupan je širok spektar različitih proizvoda. Od opreme za automobile, poslovanje, kancelarije do različite elektronike, gedžeta, igračaka za decu i rasvete vrhunskog kvaliteta.

Stalni popusti

Kod nas korisnici uvek mogu pronaći kvalitetne i interesantne proizvode koji su sniženi. Naši popusti se kreću i do čak 50%!

Plaćanje pouzećem

Plaćanje proizvoda se ne vrši unapred već se isključivo vrši pri dostavi. Potrebno je da samo unesete osnovne podatke na stranici za naručivanje i vaša narudžbina će biti spremna za slanje. Naručeni proizvod dobijate u roku od 1 do 3 dana.

Više o uslovima kupovine i cenama isporuke možete pročitati ovde: https://maliali.rs/cesto-postavljana-pitanja/

Aktivna podrška pri kupovini

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za proizvode na sajtu, nejasan vam je proces online kupovine ili imate neku nedoumicu stojimo vam na usluzi svakog radnog dana od 9h do 17h. Takođe nam možete pisati na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/MaliAli.rs/

Lak proces kupovine

Sam proces kupovine u online prodavnici Mali Ali je veoma brz i jednostavan. Naši korisnici mogu naručiti željene proizvode na 3 načina:

  • Mogu nas pozvati na broj telefona: 064/368-368-1
  • Mogu naručiti preko sajta (proces naručivanja preko sajta je objašnjen ovde)
  • Mogu nam pisati u inbox naše Facebook stranice

Kakvi su vašu utisci prilikom naručivanja na našem sajtu? Da li biste nešto promenili/unapredili? Sa čime ste najviše zadovoljni?

  TOP