Menu

4 načina kako da uštedite novac kupujući online

U sledećem tekstu imaćete priliku da saznate koji su to neki od načina da uštedite novac kupujući online.

Kupujte pred praznike

Online prodavnice često daju velike popuste pred praznike. Većini je poznat Black Friday (Crni petak) – poslednji petak u novembru kada se u online prodavnicama daju veliki popusti i primamljive ponude. Najveću uštedu najverovatnije možete ostvariti pred sam kraj godine kada pojedine online prodavnice žele da prodaju poslednje zalihe svojih proizvoda.

Upoređujte cene u online prodavnicama

Većina online prodavnica nudi iste proizvode. Na Vama je da uradite malo istraživanje i saznate koja prodavnica nudi bolju cenu za isti proizvod. Trenutno u našoj online prodavnici možete pronaći veoma kvalitetnu Eglovu rasvetu po veoma primamljivim cenama. Ovde možete pogledati celokupan asortiman: https://www.maliali.rs/kategorija-proizvoda/rasveta/

Uštedite gorivo i vreme

Jedna od prednosti online kupovine jeste ta što ne morate da napuštate svoj dom ukoliko želite da kupite željeni proizvod. Samim tim ne morate palite auto i trošite gorivo na odlazak u shopping centar. Takođe, ne morate da trošite vreme obilaženjem radnji.

Pratite nagradne igre

Uvek možete da osvojite neki proizvod ukoliko učestvujete u nagradnim igrama koje online prodavnice priređuju na društvenim mrežama. U većini slučajeva je potrebno samo da lajkujete post ili stranicu ili da podelite post na Vašem profilu. Ništa komplikovano i opterećujuće. Na našem Facebook profilu svake nedelje imate priliku da osvojite neki poklon. Link ka profilu: https://www.facebook.com/MaliAli.rs/

Na kraju želimo samo da napomenemo da je najbolje da kupujete neki proizvod kada Vam je zaista potreban. Izbegavajte impulsivne kupovine!

Koja je Vaša najveća ušteda prilikom kupovine online?

  TOP