Blog

Roleri: bezvremenski klasik za zabavu i fitnes

Roleri

Tokom 1800-ih, rolere su postale popularnije, a predstavljene su i prve klizaljke za četvoro (sa četiri točka raspoređena u kvadratnom obliku).

Ove klizaljke je bilo mnogo lakše kontrolisati i korišćene su i za rekreaciju i za prevoz. U to vreme su i klizališta postala popularna, a rolanje je postalo popularna društvena aktivnost.

Rolanje je nastavilo da se razvija tokom 1900-ih, sa poboljšanjima u materijalima i dizajnu koji su činili klizaljke bržim, izdržljivijim i udobnijim za nošenje. Danas je rolanje popularna zabava širom sveta, sa širokim spektrom klizaljki dostupnih za svaki nivo veštine i aktivnosti.

Podesivi deciji roleri maliali.rs2

Podesivi deciji roleri maliali.rs2

Pogledajte ponudu rolera za decu OVDE

Prednosti Rolera

Rolanje nije samo zabavna aktivnost, već pruža i brojne zdravstvene prednosti.

Rolanje je aerobna vežba sa malim uticajem koja može poboljšati kardiovaskularno zdravlje, ojačati mišiće i poboljšati ravnotežu i koordinaciju.

Rolanje takođe može sagoreti do 600 kalorija na sat, što ga čini efikasnim načinom da izgubite težinu i ostanete u formi.

Pored fizičkih prednosti, rolanje može pružiti i koristi za mentalno zdravlje. Rolanje može biti odličan način da se oslobodite stresa, poboljšate raspoloženje i povećate samopouzdanje.

Rolanje je takođe društvena aktivnost koja može pomoći u izgradnji odnosa i pružanju osećaja zajednice.

Rolanje je omiljena aktivnost za ljude svih uzrasta više od jednog veka. Bez obzira da li ste iskusan profesionalac ili početnik, rolanje pruža zabavno i uzbudljivo iskustvo koje takođe može poboljšati vašu ravnotežu, koordinaciju i zdravlje kardiovaskularnog sistema. 

Pogledajte ponudu rolera za decu OVDE

Back to list