Prikaz 1–12 od 34 rezultata

FLEX TAPE vodootporna gumena traka za univerzalnu upotrebu

550.00 din.
FLEX TAPE je super snazna , gumirana, vodootporna traka koja se moze zakrpiti, vezati, zapecatiti I popraviti gotovo sve. Ova traka je posebno formulisana  sa debelom fleksibilnom, gumiranom podlogom  koja odgovara bilo komobliku ili predmetu I moze se nanositi vrucom ili hladnom, vlaznom ili suvom pa cak I pod vodom. FLEX TAPE je UV otporan, ekoloski prihvatljiv bez VOC-a. Ima siroki temperaturni raspon tako da se moze koristiti u ekstremnim vremenskim uslovima. FLEX TAPE je odlican za: krovne propuste, oluke, camce, kajake, kanue, kamperske kucice, PVC, vodovodne cevi, sprinkler sisteme, bazene, prozore, vrata, zidove, savove I ventilacione kanale.

Thera-Band traka za vežbanje, dužina 1.5 m PLAVA

950.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 249
 • Opis Boja: PLAVA Thera-Band široka, elastična traka za vežbanje se koristi za jačanje mišića, povećanje snage, pokretljivosti i fleksibilnosti tela. Ove trake osim za vežbanje i jačanje tela, koriste se i u procesu rehabilitacije, ali i za povećanje funkcionalnih sposobnosti profesionalnih sportista.Ove elastične trake za vežbanje su priznate od strane Američkog udruženja fizioterapeuta (APTA) i priznate su kao svetski originalni sistem za treniranje sa progresivnim otporom. Thera-Band trake se razlikuju od drugih elastičnih traka za vežbanje po tome što su izuzetno otporne na pucanje, i mogu trpeti istezanje i do 3 puta svoje dužine.
 • Boje kojim se obeležavaju stepeni otpora trake za vežbanje Stepeni otpora su označeni prepoznatljivim Thera-Band bojama, i kreću se od najslabijeg obeleženog bež bojom, preko žute, crvene, zelene, plave, crne, srebrne, do zlatne kojom se obeležava najjači otpor. Otpor koji ove trake pružaju se kreće od 0.9 kg do 9.5 kg.

FLEX TAPE VECA vodootporna traka za univerzalnu upotrebu

820.00 din.
FLEX TAPE je super snazna , gumirana, vodootporna traka koja se moze zakrpiti, vezati, zapecatiti I popraviti gotovo sve. Ova traka je posebno formulisana  sa debelom fleksibilnom, gumiranom podlogom  koja odgovara bilo komobliku ili predmetu I moze se nanositi vrucom ili hladnom, vlaznom ili suvom pa cak I pod vodom. FLEX TAPE je UV otporan, ekoloski prihvatljiv bez VOC-a. Ima siroki temperaturni raspon tako da se moze koristiti u ekstremnim vremenskim uslovima. FLEX TAPE je odlican za: krovne propuste, oluke, camce, kajake, kanue, kamperske kucice, PVC, vodovodne cevi, sprinkler sisteme, bazene, prozore, vrata, zidove, savove I ventilacione kanale. Dostupna je u CRNOJ I BELOJ boji. Sirina trake 7.2”.

Ivy Grip Tape – Univerzalna dvostrana traka za lepljenje

480.00 din.
Univerzalna dvostrano lepljiva traka namenjena za lepljenje na svim površinama - Dužina: 1m / Širina: 3cm - Velika snaga lepljenja – može da drži predmete do 1kg na glatkim površinama - Veoma fleksibilna, lako se seče - Lako se uklanja sa površina, neće oštetiti vaše površine i zidove - Može se koristiti više puta - Izrađena je od kvalitetnog silikonom sa posebnim lepkom na bazi gume koji daju traci veliku snagu i fleksibilnost - Nalazi primenu i svim oblastima od domaćinstva pa sve do industrije - Mogu se pričvrstiti različiti predmeti poput telefona, tableta itd., organizovanje kablova, za vašu kuhinju na koju se mogu pričvrstiti različiti kuhinjski predmeti itd.

Portable PILATES Studio – Pilates trake za vežbanje

2,200.00 din.
- Oblikujte noge, ruke, stomak, grudi, leđa uz pomoć pilates trake za vežbanje - Lagan i prenosiv, jednostavan za odlaganje - Šipka je obložena penastim materijalom što pruža mogućnost veće udobnosti prilikom vežbanja - Boja: ljubičasta - Materijal: guma i aluminijum - Dimenzije: dužina šipke: 92 cm, duzina trake: 80cm

LiveUp Gumena traka za vežbanje – Power Band

1,550.00 din.
 • Power band - napravljen od gume premijum kvaliteta za veću izdržljivost.
 • Idealan za vežbanje abdominalnih mišića, za snagu, pilates, jogu i istezanje.
 • Narandžaste boje.
 • Dimenzije pakovanja:  28x8x3.5 cm

Thera-Band traka za vežbanje, dužina 1.5 m ZLATNA

1,430.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 249
 • Opis Boja: ZLATNA Thera-Band široka, elastična traka za vežbanje se koristi za jačanje mišića, povećanje snage, pokretljivosti i fleksibilnosti tela. Ove trake osim za vežbanje i jačanje tela, koriste se i u procesu rehabilitacije, ali i za povećanje funkcionalnih sposobnosti profesionalnih sportista.Ove elastične trake za vežbanje su priznate od strane Američkog udruženja fizioterapeuta (APTA) i priznate su kao svetski originalni sistem za treniranje sa progresivnim otporom. Thera-Band trake se razlikuju od drugih elastičnih traka za vežbanje po tome što su izuzetno otporne na pucanje, i mogu trpeti istezanje i do 3 puta svoje dužine.
 • Boje kojim se obeležavaju stepeni otpora trake za vežbanje Stepeni otpora su označeni prepoznatljivim Thera-Band bojama, i kreću se od najslabijeg obeleženog bež bojom, preko žute, crvene, zelene, plave, crne, srebrne, do zlatne kojom se obeležava najjači otpor. Otpor koji ove trake pružaju se kreće od 0.9 kg do 9.5 kg.

Thera-Band traka za vežbanje, dužina 1.5 m ZUTA

710.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 249 Opis Boja: ZUTA Thera-Band široka, elastična traka za vežbanje se koristi za jačanje mišića, povećanje snage, pokretljivosti i fleksibilnosti tela. Ove trake osim za vežbanje i jačanje tela, koriste se i u procesu rehabilitacije, ali i za povećanje funkcionalnih sposobnosti profesionalnih sportista. Ove elastične trake za vežbanje su priznate od strane Američkog udruženja fizioterapeuta (APTA) i priznate su kao svetski originalni sistem za treniranje sa progresivnim otporom. Thera-Band trake se razlikuju od drugih elastičnih traka za vežbanje po tome što su izuzetno otporne na pucanje, i mogu trpeti istezanje i do 3 puta svoje dužine.
 • Boje kojim se obeležavaju stepeni otpora trake za vežbanje Stepeni otpora su označeni prepoznatljivim Thera-Band bojama, i kreću se od najslabijeg obeleženog bež bojom, preko žute, crvene, zelene, plave, crne, srebrne, do zlatne kojom se obeležava najjači otpor. Otpor koji ove trake pružaju se kreće od 0.9 kg do 9.5 kg.

2.4 G Touch screen Led RGB bezicni daljinski

1,600.00 din.
- boja: bela - ulazni napon 12-24v - nacin upravljanja: RGB tri kanala - maksimalna struja opterecenja: 6A svake boje - nacin povezivanja : zajednicka anoda - kontrolna udaljenost : 30m - programi : 20 vrsta

Elastična traka za vežbanje

1,290.00 din.
 • Traka koja pruža otpor sa ergonomičnim ručkama i sigurnosnom trakom.
 • Idealan za zatezanje i formiranje mišića stimulišući mišiće celog tema.

Bluetooth slusalice – Traka za glavu

1,490.00 din.
Traka za glavu sa ugrađenim bluetooth uređajem u sebi.  Ova traka predstavlja odlicnu alternativu slusalicama, poseduje zvucnike sa obe strane. Pogodna za trčanje, trening u teretani i za ostale sportske aktivnosti Lako se povezuje sa mobilnim telefonom, mozete podesavati jacinu i poseduje dugme za pauzu. Dobijate USB kabl kojim se vrši punjenje preko USB porta ili punjača vašeg mobilnog telefona.

BODY TRIMMER JT-002 – Trimmer Za Vežbanje

2,200.00 din.
 • Sprava za oblikovanje ramena, ruku, grudi, stomaka, bokova, zadnje lože i nogu.
 • BODY TRIMMER sprava za trening