Menu
Rasprodaja

Posuda za kuvanje na pari

Ocenjeno 4.50 od 5 na osnovu 1 ocene kupca

790.00 din. 540.00 din.

– Posuda za kuvanje povrća i drugih namirnica na pari

– Skraćuje vreme kuvanja

– Materijal: nerđajući čelik

Šifra proizvoda: 8916d49ff8fc.
Kako poručiti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 064/368-368-1

Sigurna kupovina

Sve proizvoda plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.
Mogućnost vraćanja artikla u roku od 14 dana ukoliko niste zadovoljni (Artikal mora biti nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži)

Dostava pouzećem

Dostava na teritoriji republike Srbije u roku od 1-2 RADNA dana.
Isporuku vrši kurirska služba od 8 do 16h.

Sertifikat bezbedne kupovine.

Dobitnik smo najviše ocene i sertifikata sa AA+ bonitetnom izvršnošću za poslovanje u 2019. godini u Srbiji, kao registrovana FIRMA koja se bavi internet prodajom.

Mogućnost vraćanja artikla u roku od 14 dana ukoliko niste zadovoljni (artikal mora biti nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži)

Opis proizvoda

  •  Karakteristike:
    • Kuvanje povrća na pari omogućava da se očuva hranljivost i ukus namirnica
    • Posuda za kuvanje povrća na pari skraćuje vreme kuvanja
    • Stranice ove posude prilagođavaju se dimenzijama šerpe u kojoj kuvate
    • Moguće je skuvane obroke i posluživati u ovoj posudi – na ovaj će način povrće ostati duže toplo
    • Posuda je od nerđajućeg čelika
  •  Prednosti kuvanja na pari:
    • Para je mnogo rafiniranija od ključale vode ili vrele rerne.
    • Hrana nije direktno izložena izvoru toplote, tako da njena ćelijska struktura ostaje netaknuta.
    • Zahvaljujući tome namirnice zadržavaju minerale i vitamine u mnogo većem procentu (stručnjaci tvrde da je razlika u količini minerala i vitamina čak 40 prema 70% u korist kuvanja na pari! ).   Samim tim, i ukus namirnica je potpuniji i intenzivniji.
    • Pored toga – obzirom na više posuda koje – kuvajući na pari koristite istovremeno – ovakav način pripreme donosi i uštedu energije.
    • Konačno – neuporedivo manji broj kalorija i nivo holesterola koji sadrže ovakvi obroci da i ne pominjemo!
    • Povrće, voće, riba, meso, testa – Da li sve može da se kuva na pari?
    • Ne samo da može, nego je i preporučljivo.
    • Povrće i voće čuva dragoceni i inače vrlo rastvorljivi i osetljivi vitamin C, kao i druge vitamine.
    • Meso je mekše i ukusnije obzirom da se kuva polako i u sopstvenom soku, a isti slučaj je i sa ribom, koja nakon kuvanja na pari i izgleda lepše, jer se ne raspada nego ostaje cela.
  TOP