Menu
Rasprodaja
Kuhinjske makaze 2u1 - Nož i daska za sečenje Clever cutter_3

Kuhinjske makaze 2u1 – Nož i daska za sečenje

1,590.00 din. 790.00 din.

– Kuhinjske makaze 2u1 – Nož i daska za sečenje spojeno u jedan vrhunski proizvod – Clever cutter makaze za seckanje svega i svačega
– Makaze su izrađene od nerđajućeg čelika sa plastičnom drškom, i može se koristiti sitno seckanje bilja, krompira, šargarepe, luka i ostalog povrća, mesa direktno u tiganju
– Velike plastične ručke imaju meku silikonsku postavu za ugodan stisak

Šifra proizvoda: G52SWQ0PTR43.
Kako poručiti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 064/368-368-1

Sigurna kupovina

Sve proizvoda plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.
Mogućnost vraćanja artikla u roku od 14 dana ukoliko niste zadovoljni (Artikal mora biti nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži)

Dostava pouzećem

Dostava na teritoriji republike Srbije u roku od 1-2 RADNA dana.
Isporuku vrši kurirska služba od 8 do 16h.

Sertifikat bezbedne kupovine.

Dobitnik smo najviše ocene i sertifikata sa AA+ bonitetnom izvršnošću za poslovanje u 2019. godini u Srbiji, kao registrovana FIRMA koja se bavi internet prodajom.

Mogućnost vraćanja artikla u roku od 14 dana ukoliko niste zadovoljni (artikal mora biti nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži)

Opis proizvoda

Kuhinjske makaze 2 u 1 – nož i daska za sečenje predstavljaju pravu olakšicu za sve kuvare i domaćice. Ovo je proizvod koji morate imati ukoliko želite na najlakši način da sitno isekcate meso, bilje, krompir, šargarepu i ostalo povrće. Dostupne po veoma povoljnoj ceni, kuhinjske makaze će postati neozaobilazan alat u Vašoj kuhinji.

  TOP