Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Prikaži 24 48

Silikonski separatori za čukljeve

350.00 din.
 • Separator palca protiv čukljeva je napravljen od medicinskog silikona, elastčinog hipoalergijskog materijala bezbednog za zdravlje i veoma izdržljivog.
 • Odmah se prilagođava anatomiji noge, ne oseća se na nozi, pri tome pažljivo i čvrsto fiksira palac u pravilan položaj.
 • Čukljevi - lečenje uz pomoć uložaka i silikona je potpuno bezbolna metoda. Princip delovanja je jednostavan.

Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik, veličinu ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Silikonski separator široki za cukljeve

540.00 din.
 • Razdvaja prste i pokriva celu prednju stranu, tako smanjuje bol između prstiju i deo prednjeg stopala.
 • Separator palca protiv čukljeva je napravljen od medicinskog silikona, elastčinog hipoalergijskog materijala bezbednog za zdravlje i veoma izdržljivog.
 • Čukljevi - lečenje uz pomoć uložaka i silikona je potpuno bezbolna metoda.

Ortopedski silikonski razdvajaci prstiju – SEPARATORI ZA CUKLJEVE

890.00 din.
 • Ortopedski silikonski razdvajači prstiju pomoći će vam ispraviti nožne prste na prirodan način
 • Proizvod sardzi 2 silikonska razdvajača prstiju (1 par)
 • Sprečava deformaciju nožnih prstiju i kvrga koje nastaju zbog neprikladne obuće
 • Ispravlja loše držanje – Razdvajači prstiju pomoći će vam da bolje rasporedite pritisak na stopala, što će s vremenom također poboljšati vaše držanje.
 • Ergonomska upotreba 24 sata na dan
 • Univerzalna veličina
 • Boja: Bela
 • Napravljeni su od mekog i fleksibilnog silikona, zbog čega su idealni za nošenje unutar cipela.
Preporučuje se da se razdvajači prstiju nose svaki dan: 10 minuta prvih nedelju dana, 15 minuta drugih nedelju dana, 20 minuta trećih nedelju dana. Stanje tvojih nožnih prstiju poboljšat će se već nakon jednog meseca upotrebe.

Carapa steznik za silonskim jastucetom na tabanima

850.00 din.
  Carapa steznik za silonskim jastucetom na tabanima U pakovanju je 1 PAR ( 2 komada )

Siroki silikonski razdvajaci prstiju – SEPARATORI ZA CUKLJEVE

780.00 din.
  Preporučuje se da se razdvajači prstiju nose svaki dan: 10 minuta prvih nedelju dana, 15 minuta drugih nedelju dana, 20 minuta trećih nedelju dana. Stanje tvojih nožnih prstiju poboljšat će se već nakon jednog meseca upotrebe.

Carapa steznik korektor za cukljeve

1,150.00 din.
  Za korekciju cukljeva, ispravlja palac, jedan par, ublazava bol, napravljen od fleksibilne tkanine sa mekanim gelom izmedju prstiju, za

Čarape steznik za čukljeve

990.00 din.
  Steznik je obložen silikonskim jastučićima koji će Vam pomoći da nesmetano i bez bola nosite bilo koju obuću. Veličina

Magnetni silikonski steznik za zglob noge

1,150.00 din.
  Silikonski steznik za zglob. Elastičan i fleksibilan. Može se prati nakon upotrebe. Magneti deluju terapeutski protiv bola i otoka.

ANATOMSKI ŠTITNIK ZA ČUKLJEVE

1,150.00 din.
  Uklanja bolove smanjujući trenje, iritaciju i pritisak na čukljeve luksuznim i blagim dizajnom silikona.

Mueller zaštitni umetak za petu

2,930.00 din.
Sifra artikla: AMN 970 971 Pete su odgovorne za pravilne korake, ali neadekvatna obuća često može narušiti njihov prirodan položaj, kao i doprineti stvaranju žuljeva koji predstvaljaju smetnju pri svakom koraku. Štitnici za pete donose olakšanje priikom hodanja, ali ne samo kod hodanja već i kod izvođenja zahtevnijih sportskih aktivnosti. Štitnici za pete su izuzetno korisni i doprinose smanjenju bola koji najčešće počne da se penje od peta ka celim nogama. Daje podršku Ahilovoj tetivi i deluje terapeutski. Mueller zaštitni umetak za petu otklanja i umiruje bol u petama, zglobovima i nogama. Ublažava opterećenje na petu prilikom hodanja. Korisan je za žuljeve jer onemogućava njihovo stvaranje, a kod postojećih sprečava trenje između žulja i obuće. Mueller zaštitni umetak za petu je najpoznatiji štitnik za petu na teritoriji Evrope, a osim za zaštitu koristi se i za davanje podrške. Koristi se i kao podizač pete kod povreda Ahilove tetive.