Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Sliv/steznik za nogu

890.00 din.
  • Idealan kao podrška kolenu, vrlo je udoban za nošenje
  • Održava idealnu temparaturu noge i kolena, čime smanjuje mogućnost povrede
  • Smanjuje mogućnost povrede u slučaju pada

Mueller kompresivni steznik za svod stopala

1,990.00 din.
Sifra artikla: AMN 46027 Mueller kompresivni steznik za svod stopala je napravljen od visokokvalitetnih materijala sa čičak trakom koja sprečavaju klizanje steznika i kontroliše stepen kompresije. Steznik se može nositi preko čarapa, ali je pogodan za nošenje u patikama i drugoj obući. Mueller steznik za svod stopala je fina fibrozna traka koja se postavlja između petne kosti i baze nožnih prstiju. Pomaže kod ublažavanja bola, upala i nelagode u predelu svoda stopala i pete. Steznik je mekan i udoban, a stepen kompresije može da se podesi. Visokokvalitetni materijali korišćeni u izradi čine da bude dugotrajan i otporan na habanje što garantuje dugotrajnost i otpornost pri nošenju. Čičak traka koja pruža podesivu kompresiju omogućava jednostavno skidanje.

Mueller, steznik za koleno sa zatvorenom patelom

3,480.00 din.
Sifra artikla: AMN 4533 Steznici za kolena su od velike koristi svima koji osećaju slabost u kolenima ili imaju povređena kolena. Oni pružaju osećaj stabilnosti i podrške tokom nošenja, a samim tim olakšavaju svaki pokret. Izuzetno su korisni za fizički akivne osobe, i mogu se nositi ispod odeće. Pogoduju nošenju i kod fizički neaktivnih osoba čija su kolena slaba. Mueller profesionalni steznik za koleno je podesive veličine zbog čega odgovara svima. Ovaj steznik sa zatvorenom patelom poseduje ojačanje oko kolena. Ojačanja pružaju trenutan osećaj dodatne stabilnosti i sigurnosti tokom izvođenja pokreta. Samolepljivi i elastični steznik za koleno sprečava iskakanje čašice kolena i pruža maksimalnu potporu bez ograničenja pokreta.

Mueller, odbojkaški štitnik za koleno

3,400.00 din.
Sifra artikla: AMN  4544 Mueller štitnici od poliuretanske pene čuvaju kolena od jakih udaraca i povreda u sportu. Pogodni su za odbojku, košarku, ali i druge sportove. Štitnici pružaju osećaj stabilnosti i podrške tokom padanja i udaranja, a samim tim olakšavaju svaki pokret na utakmici. Izuzetno su korisni za sve fizički akivne osobe, ali pogoduju nošenju i kod fizički neaktivnih osoba čija su kolena slaba. Mueller profesionalni odbojkaški štitnik za koleno je elastičan zbog čega odgovara svima. Ovaj štitnik za kolena poseduje čvrst poliuretanski jastučić na samom kolenu. Ojačanja štitnika pružaju trenutan osećaj dodatne stabilnosti i sigurnosti tokom igranja utakmica. Ovaj elastični štitnik za koleno sprečava iskakanje čašice kolena i pruža maksimalnu potporu bez ograničenja pokreta.  

Mueller, stabilizator steznik za koleno

5,050.00 din.
Sifra artikla: AMN 835 Steznici za kolena su od velike koristi svima koji osećaju slabost u kolenima ili imaju povređena kolena. Steznici pružaju osećaj stabilnosti i podrške tokom nošenja, a samim tim olakšavaju svaki pokret. Izuzetno su korisni za fizički akivne osobe, i mogu se nositi ispod odeće. Pogoduju nošenju i kod fizički neaktivnih osoba čija su kolena slaba. Mueller profesionalni steznik za koleno je podesive veličine zbog čega odgovara svima. Ovaj steznik za kolena poseduje dvostruko ojačanje oko zgloba sa otvorom na čašici kolena. Ojačanja pružaju trenutan osećaj dodatne stabilnosti i sigurnosti tokom izvođenja pokreta. Ovaj samolepljivi i elastični steznik za koleno sprečava iskakanje čašice kolena i pruža maksimalnu potporu bez ograničenja pokreta.

Mueller, ortoza za skočni zglob

10,570.00 din.
Sifra artikla: AMN 46642 M 46643 L 46644 XL 46645 XXL Mueller ortoze za skočni zglob se koriste za podupiranje skočnih zglobova. Funkcionišu tako što podupiru zglob i daju mu podršku tokom kretanja ili sportskih aktivnosti. Ove ortoze mogu da se koriste čak i dok nosite obuću, što ih čini prilično pogodnim za svakodnevno nošenje. Mueller ortoza je napravljena od kvalitetnih materijala koji je čine pogodnim čak i za dugačko nošenje. Ova profesionalna ortoza za skočni zglob poslednje generacije je najjača i najlakša ortoza za skočni zglob na tržištu. Profesionalna bandaža za zglobove Uloga ovih ortoza je da ojačavaju obe strane skočnog zgloba i tako mu daju neophodnu potporu. Ortoza poseduje sistem traka gde bočne trake imitiraju efeka "taping-a". Bočno ukrštene trake sprečavaju klizanje steznika i uvrtanje skočnog zgloba. Ova ortoza odgovara i levom i desnom stopalu, pa se može nositi po potrebi. Veličina M odgovara broju cipela 41-43 Veličina L odgovara broju cipela 44-46 Veličina XL odgovara broju cipela 46-48 Veličina XXL odgovara broju cipela 49-50

Mueller, profesionalna ortoza za imobilizaciju kolena

18,090.00 din.
Sifra artikla: AMN 5333MD 5333LG 5333XL 5333XXL Mueller ortoze za kolena se koriste za podupiranje i potpunu imobilizaciju kolena. Funkcionišu tako što podupiru koleno i daju mu podršku tokom kretanja. Ove ortoze mogu da se koriste čak i ispod odeće, što ih čini prilično pogodnim za svakodnevno nošenje. Ova profesionalna ortoza za imobilizaciju kolena obezbeđuje maksimalnu potporu za slaba, povređena i artritična kolena. Trozglobna metalna šina pruža potpunu mediolateralnu podršku uz maksimalnu pokretljivost. Ortoza dopušta mogućnost fiksacije pod određenim uglom. Bandaža za koleno Mueller ortoza je napravljena od kvalitetnih materijala koji je čine pogodnim i za svakodnevno nošenje. Medicinske šine ojačavaju obe strane kolena i tako mu daju neophodnu potporu. Ova ortoza odgovara i levom i desnom kolenu, pa se može nositi po potrebi. Upotrebljava se na jednostavan način po čemu nalikuje na Mueller ortozu za skočni zglob. Veličina MD: 48-55 cm oko kolena Veličina LG: 53-55 cm oko kolena Veličina XL: 58-60cm oko kolena Veličina XXL 63-66cm oko kolena

Gymstick profesionalni tegovi za zglobove

1,750.00 din.
Sifra artikla: AMN 465 Gymstick tegovi za opterećenje nogu ili ruku prilikom trčanja ili izvođenja vežbi u fitnesu, aerobiku, pilatesu i sličnim aktivnostima su idealni za održavanje kondicije i povećanje snage zglobova. Ovi tegovi su namenjeni za trening gornjeg ili donjeg dela tela. Gymstick tegovi se omotavaju oko skočnog zgloba ili zgloba šake, a napravljeni su od jakog najlona sa velcro - čičak trakama koje osiguravaju njihovo držanje oko ruke i noge. Tegovi su idealni za opterećenje nogu ili ruku prilikom trčanja ili izvođenja vežbi u fitnesu, aerobiku, pilatesu i ostalim sportskim aktivnostima.