Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

MSD Flex Tube, elastična traka za vežbanje

1,110.00 din.
Sifra artikla: AMN 681 MSD elastična traka za vežbanje se koristi za jačanje mišića, povećanje snage, pokretljivosti i fleksibilnosti tela. Ove trake osim za vežbanje i jačanje tela, koriste se i u procesu rehabilitacije, ali i za povećanje funkcionalnih sposobnosti profesionalnih sportista. Pogodne su za treninge opterećenja, za fitnes treninge i druge treninge u kojima su potrebne trake koje pružaju adekvatan otpor. MSD elastične trake su posebno pogodne za vežbe gornjeg dela tela, za povećanje snage u mićićima, laktovima i ramenima. Izuzetno su efikasne pri vežbanju i imaju brojne pogodnosti: lako se prenose i eliminišu potrebu za korišćenjem tradicionalnih sprava za vežbanje. Preporučljive su od strane poznatih svetskih trenera, a koriste ih i rekreativci i sportisti profesionalci

Thera Band Shoulder Pulley ekspander za vežbanje

4,790.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 1052

  Thera Band Shoulder Pulley ekspanderi za jačanje mišića ruku i ramena, i grudi i leđa se koriste za kućne treninge i mogu vam biti dostupni u svakom trenutku. Ne zauzimaju puno prostora i izuzetno se lako montiraju, a najviše koristi imaju za proširenje grudi, jačanje grudnih mišići, i može da poboljša kapacitet pluća. Ekspander deluje i na širenje leđa, popravljanje držanja i olakšavanje bola u leđima. Možete ga korisiti za izjednačavanje jačine mišića gornjeg i donjeg dela tela ukoliko vam je donji deo razvijeniji.

  Thera Band ekspander za ramena je osnovno sportsko pomagalo za ljude koji se podvrgavaju rehabilitaciji ramena kako bi povratili i održali opseg pokreta u ramenima i rukama. Podesiva dužina užeta nudi prilagođavanje otpora, a mekane ručke od pene pružaju vrhunsku udobnost tokom upotrebe.

  Thera Band ekspander za ramena je:

  -Posebno dizajniran za pomoć pacijentima na rehabilitaciji ramena

  -Pomaže da se povrati i održi opseg pokreta

  -Sadrži jedinstveni konopac koji je podeljen na odeljke

  -Pruža trenutne povratne informacije o napretku

  -Učvršćuje se na vrh vrata ili na bilo kojoj tački duž standardnog dovratnika za jednostavnu upotrebu iznad glave

  Thera Band Shoulder Pulley ekspander za vežbanje je pogodan za pričvršćivanje na vrata i druge tačke uporišta, a koristi se na skoro isti način kao i opruge za vežbanje sa uporištem. Broj vežbi koje možete izvoditi pomoću ovog ekspandera je veliki i raznolik, a ukoliko ga aplicirate na nižu tačku oslonca, možete ga čak korisiti i za noge kako bi se vežabao i donji deo tela.

  Kvalitetan ekspander Thera Band Shoulder Pulley je ekspander koji je izuzetno kvalitetan i izdržljiv, sa dobrom učvršćenjem da bi vežbe mogle da se izvode lako i bez brige da će ekspander skliznuti sa uporišta. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji se koriste u proizvodnji vrhunske sportske opreme.

Thera Band silikonska loptica za jačanje šake

2,100.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 1118

  Thera Band silikonska loptica služi za vežbanje mišića fleksora šake, a istovremeno može da se korisiti i za otklanjanje ili redukciju stresa i druge aktivnosti. Thera Band silikonske loptice se koriste za jačanje mišića šake, prstiju i podlaktice, i poboljšanje njihove pokretljivosti.

  Antistres loptica za vežbanje Thera Band silikonske loptice mogu se koristiti tokom uobičajenog vežbanja ili tokom rehabilitacija. Loptica je pogodna za upotrebu na bilo kom mestu, možete je koristiti u kući, na putovanjima i u kancelariji dok radite za računarom. Jednostavno, nema mesta koje ne ogovara vežbanju sa ovom lopticom.

  Mrzi vas da nosite sportsku opremu za sobom? Ova loptica je i tu od koristi jer je njena glavna odlika to da je toliko mala da staje u džep i da ne zahteva nikakav dodatni prostor za nošenje. Jednom rečju možete je nositi svuda sa sobom, a da ne morate da nosite torbu sa sportskom opremom.

  ____________________________________________________________________________

  Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.