Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Vijaca sa mehanickim brojacem – NOVO

350.00 din.
 • Karakteristike: - Vijaca sa mehanickim brojacem - Ekrancic koji prikazuje broj skokova - Duzina konopca se moze regulisati - Ergonomske drske koje sprecavaju klizanje iz ruku.

Dečija vijača 2,13 m

570.00 din.
 • Vijača za decu, specijalni kanap za intenzivnu vežbu.

Vijaca

520.00 din.
Sifra artikla: TOY 570209 ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Thera Band vijače, set dužine 7.5m

3,100.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 958

  Preskakanje vijače je vid vežbanja koji je preporučljiv svima: deci, rekreativcima, prosfesionalnim sportistima. Prednosti ovakvog vida vežbanja su brojne, a najveće leže u tome što se ova aktivnost može odvojati čak i napolju.

  Thera Band set vijača sadrži vijače različitih boja kojima se označava razlika u njihovoj jačini i težini, što je od izuzetne koristi kada birate vijaču prema svojim sposobnostima.

  Thera-Band set vijača je dostupan u dve kombinacije:

  Teži set vijača sadrži:

  Crna vijača 1.5 m

  Plava vijača 1.5 m

  Lakši set sadrži:

  Žuta vijača 1.5 m

  Crvena vijača 1.5 m

  Zelena vijača 1.5 m

Gimnastička vijača

740.00 din.
 • Narandžasta vijača sa PVC držačima.