Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Prikaži 24 48

LED sijalice – kiša meteora (8 štapova)

1,790.00 din.
LED sijalice - kiša meteora (8 štapova) - Sijalice na rasveti će se brzo paliti i gasiti jedna po jedna nalik pravoj kiši meteora. Učinite svoj dom specijalnim! Karakteristike:
  • vodootporan dizajn
  • mogu se nadovezivati
Paket sadrzi: - 8 komada LED svetlećih štapova - Dužina štapa: 50cm

Novogodišnja LED mreža 2x2m

1,780.00 din.
Učinite svoj dom specijalnim! LED novogodišnja mreža pruža veliki broj mogućnosti za osvetljenje i dekorisanje Vašeg doma. Mreže su pogodne i namenjen za spoljašnju dekoraciju, ali zbog svoje štedljive i bezbedne LED tehnologije, mogu se koristiti i za dekoraciju unutrašnjeg ambijenta. LED lampe i svetla su mnogo sigurnija za upotrebu tokom dužih perioda jer ne proizvode toplotu i što znači da su požari od pregrevanja nemogući.

Magične Novogodišnje Lampice – Tree Dazzler brzo montiranje

2,290.00 din.
Nema više umršenih starih lampica za jelku koje su uvek nezgodne za postavljanje i skidanje. Nove lampice za jelku vam omogućavaju da na vrlo jednostavan način postavite lampice za minut i to savršeno i ravnomerno na celoj jelki.
  •  Napravljene su po principu obruča koji se samo natakne na vrh jelke iz kog izlazi 8 nizova lampica, koje su odmah automatski rasporedjene u krug.
  • Lampice mogu svetleti u svim bojama, a poseduju i kontroler sa tri dugmeta na kome možete odabrati na koji način želite da lampice svetle.
  • Da li da svetle konstantno u jednoj boji po vašem izboru, ili da se boje menjaju ili da trepere itd. . .
  • Lampice sadrže 64 sijalice.
  • Dužina jednog od 8 nizova je 180cm, na svakom nizu ima 8 sijalica, a na obruču je rasporedjeno 8 nizova.
  • Kabl za uključenje u struju sa kontrolerom je dužine 3m.

Novogodišnje LED sijalice kotur

2,590.00 din.
Novogodišnje LED sijalice dobijate u koturu iz jednog dela i imaju 50m. Svaki kotur se može neograničeno nastavljati. Učinite svoj dom specijalnim!
Sijalice se ne pregrevaju, hladne su na dodir i otporne su na sve uslove. Dostupne boje: sarene, bele, zute Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

LED Bluetooth Sijalice za jelku – 10m

1,750.00 din.
Ulepšajte nadolazeće praznike ovim prijatnim LED lampicama! Usklađivanje sa muzikom Treperenje lampica i promenu boja možete uskladiti sa ritmom muzike u pozadini. Kontrolisanje preko aplikacije Ove lampice možete povezati i sa svojim telefonom i na taj način ih kontrolisati. Raznovrsna dekoracija Pustite mašti na volju i dekorišite svoj dom na jedinstven način! Dužina: 10m Aplikacije za povezivanje : Twinkly, Christmas Tree, Led Lamp.. U kompletu dolazi i daljinski upravljač.