Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Opruga za jačanje sake JH W06

650.00 din.
 • Lak za korišćenje sa podesivom težinom i specijalnim dizajnom koji sprečava bol u rukama.  
 • Jača mišiće ruke.  
 • Efikasan uređaj za vežbanje mišića ruku, prstiju, zgloba i podlaktice.

Thera Band silikonska loptica za jačanje šake

2,100.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 1118

  Thera Band silikonska loptica služi za vežbanje mišića fleksora šake, a istovremeno može da se korisiti i za otklanjanje ili redukciju stresa i druge aktivnosti. Thera Band silikonske loptice se koriste za jačanje mišića šake, prstiju i podlaktice, i poboljšanje njihove pokretljivosti.

  Antistres loptica za vežbanje Thera Band silikonske loptice mogu se koristiti tokom uobičajenog vežbanja ili tokom rehabilitacija. Loptica je pogodna za upotrebu na bilo kom mestu, možete je koristiti u kući, na putovanjima i u kancelariji dok radite za računarom. Jednostavno, nema mesta koje ne ogovara vežbanju sa ovom lopticom.

  Mrzi vas da nosite sportsku opremu za sobom? Ova loptica je i tu od koristi jer je njena glavna odlika to da je toliko mala da staje u džep i da ne zahteva nikakav dodatni prostor za nošenje. Jednom rečju možete je nositi svuda sa sobom, a da ne morate da nosite torbu sa sportskom opremom.

  ____________________________________________________________________________

  Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Thera Band X-trainer, guma za vežbanje šake

3,280.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 6352 Guma za vežbanje šake je mali i praktičan uređaj koji se korisiti za jačanje mišića šake, podlaktice i ramena, kao i za poboljšanje pokretljivosti zglobova. Ovakva sportska pomagala, koriste se za poboljšanja neuromišićne funkcije, bez obzira da li se radi o povredama ili o jednostavnom jačanju mišića. Novitet u ponudi je Thera Band X-trainer koji služi kao sprava za vežbanje šake, ali i kao sprava za vežbanje i jačanje prstiju. Praktični Thera Band X-trainer je okruglog oblika i po sebi ima napravljene otvore za umetanje prstiju.   Sprava za vežbanje sportista i muzičara Napravljen je od visokokvlaitetnog materijala koji je otporan na habanje. Ovaj trenažer je zaista praktičan i toliko je mali da staje u džep pa ga možete nositi svuda sa sobom. Osim funkcije vežbanja, ovo malo pomagalo vam može pomoći i da se rešite stresa. Thera Band X-trainer je izuzetno kvalitetan uređaj pogodan za jačanje mišića šake i pokretljivosti zglobova, koji svoju široku primenu nalazi svuda. Koriste ga rekreativci, profesionalni sportisti, kao i muzičari kojima je pokretljivost prstiju i zglobova izuzetno bitna.

MSD Handmaster plus guma za vežbanje šake

4,490.00 din.
 • Sifra artikla: AMN 560 Guma za vežbanje šake je mali i praktičan uređaj koji se koristi za jačanja mišića šake i za poboljšanje pokretljivosti zglobova. Ovakvi uređaji koriste se kod poboljšanja neuromišićne funkcije, bez obzira da li se radi o povredama ili o jednostavnom jačanju mišića. Princip rada ovog malog, ali moćnog uređaja se zasniva na umetanju prstiju u gumičice i pritiskanju loptice. Na ovaj način se vežbaju prsti, ali se radi i na jačanju mišića stabilizatora šake, zglobova i laktova.

Sprava za vezbanje rucnog zgloba I podlaktice

850.00 din.
 • Idealna sprava za vezbanje podlaktice I rucnog zgloba, sprava poseduje jaku oprugu tako da je efikasna u razvijanju tog dela ruke.
 • Ergonomski oblik omogucava izvrsno prijanjanje.
 • Jednostavo podesiv nivo otpora pomeranjem sredisteg sundjerstog granicnika
 • Dimenzija: 25cm

Opruga za jačanje šake

850.00 din.
 • Lak za korišćenje sa podesivom težinom i specijalnim dizajnom koji sprečava bol u rukama. Jača mišiće ruke.