Prikaz 1–12 od 23 rezultata

DjUBRIVO za zivu ogradu 750 GR

750.00 din.
Sifra artikla: DML SC 824 SC OSMOCOTE ĐUBRIVO ZA ŽIVU OGRADU 750 GR Visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim dejstvom za četinare i žive ograde, kao i za zimzelene biljke. Originalna Osmocote tehnologija, profesionalnog kvaliteta. Sa dodatkom Mg-sulfata i gvožđa za zdrave zelene iglice i listove. Za guste i zdrave biljke. Jednokratna upotreba dovoljna za čitavu sezonu, đubrivo deluje 6 meseci. Otpuštanje hranjljivih materija prilagođeno je potrebama biljaka, a regulisano je temperaturom i vlagom u tlu. Neškodljivo za okolinu, đubrivo s dugotrajnim učinkom na biljke.

SC Osmocote Djubrivo za rododendrone 750 GR

750.00 din.
Sifra artikla: DML SC 823 Visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim delovanjem za acidofilne biljke, kao što su: rododendroni, azaleje, vresak, hortenzije, brusnice i američke borovnice. Originalna Osmocote tehnologija, profesionalnog kvaliteta. Sa dodatkom gvožđa i magnezijuma. Za snažne biljke, zdravih zelenih listova i bujnog cveta. Jednokratna upotreba dovoljna za čitavu sezonu, đubrivo deluje 6 meseci. Otpuštanje hranljivih materija prilagođeno je potrebama biljaka, a regulisano je temperaturom i vlagom u tlu. Neškodljivo za okolinu, đubrivo s dugotrajnim učinkom na biljke. Nema opasnosti od preteranog nađubrivanja.

SADILICA ZA LUKOVICE

1,870.00 din.
Od visokokvalitetnog čelika presvučenog duroplastom Služi za sađenje lukovica Sa skalom dubine i automatskim oslobađanjem na ručici

Zemlja za cvece 5L SUBSTRAL TERRA OSMOCOTE

400.00 din.
Sifra artikla: DML SC 770 ZEMLJA ZA CVEĆE 5L SUBSTRAL TERRA OSMOCOTE Idealan izbor za sobne i balkonske biljke, kao i druge biljke u saksijama ili u bašti. Spreman za upotrebu, visokokvalitetan supstrat. Pruža najbolje uslove za rast biljaka. Perlit omogućuje optimalno snabdevanje vodom, svetlom i hranljivim sastojcima. Prozračan supstrat stabilne structure. Primena: prilikom rasađivanja ili dopune sipanjem u posudu za sađenje.

Substral zemlja za orhideje 3L

570.00 din.
Sifra artikla: DML SC 763 Specijalna zemlja za uzgoj svih vrsta orhideja i drugih epifitskih vrsta bilja (ananasi, guzmanije, vriseje). Mešavina visokokvalitetnog treseta, s dodatkom kokosovih vlakana i komadića kokosovih oraha. Specijalan sastav obezbeđuje optimalne uslove za rast i razvoj korena. Prozračan i vodopropusan supstrat stabilne structure.

Substral zemlja za citruse 3L

570.00 din.
Sifra artikla: DML SC 762 Supstrat namenjen za uzgoj svih vrsta citrusa. Mešavina visokokvalitetnog treseta i kompostirane kore. Specijalan sastav garancija je idealne strukture i zadržavanja primarne kiselosti supstrata. Dodano je i gvožđe, koje sprečava žućenje listova.

Djubrivo za balkon biljke 750 GR

750.00 din.
Sifra artikla: DML SC 825 Visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim delovanjem za biljke koje uspevaju na balkonima, terasama i cvetnim gredicama. Jednokratna upotreba dovoljna je za čitavu sezonu, đubrivo deluje do 6 meseci. Neškodljivo za okolinu, đubrivo s dugotrajnim dejstvom na biljke.

SC Osmocote Djubrivo za ruze 750 GR

750.00 din.
Sifra artikla: DML SC 822 Visokokvalitetno đubrivo s dugotrajnim delovanjem za ruže i cvetajuće grmove. Originalna Osmocote tehnologija, profesionalnog kvaliteta. Idealno snabdevanje biljaka magnezijuma i mikrohranjljivim sastojcima. Za bujnije i dugotrajnije cvetanje. Jednokratna upotreba dovoljna za čitavu sezonu, đubrivo deluje 6 meseci. Otpuštanje hranljivih sastojaka prilagođeno je potrebama biljaka, a regulisano je temperaturom i vlagom u tlu.

Substral djubrivo u obliku stapica za orhideje,10 kom

470.00 din.
Sifra artikla: DML SC 715 Praktični štapići za pođubrivanje orhideja. Sadrže visokokvalitetna, nužno potrebna osnovne hranljive i mikrohranljive sastojke. Redovnom upotrebom štapića pospešuje se stvaranje cvetova i produžava cvetanje. Podstiču zdrav i bujan rast orhideja. Dugotrajno delovanje (2 meseca)

Djubrivo u obliku stapica za zelene biljke

460.00 din.
Sifra artikla: DML SC 712 ĐUBRIVO U OBLIKU STAPIĆA ZA ZELENE BILJKE Praktični štapići za pođubrivanje svih vrsta zelenog bilja. Optimalno rešenje za prihranu zelenog sobnog bilja. Redovnom upotrebom štapića postiže se bujan rast i razvoj zdravog zelenog lišća. S dodatkom gvožđa koje sprečava žućenje lišća. Dugotrajno delovanje (2 meseca). Jednostavna i sigurna upotreba.

Djubrivo u obliku stapica za cvatuce biljke

460.00 din.
Sifra artikla: DML SC 711 Praktični štapići za pođubrivanje svih vrsta cvatućih biljaka. Optimalno rešenje za prihranu cvatućeg sobnog bilja. Redovnom upotrebom štapića postiže se bujna cvatnja i zdrav rast biljaka. S dodatkom gvožđa koje sprečava žućenje lišća. Dugotrajno delovanje (2 meseca). Jednostavna i sigurna upotreba.