Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Prikaži 24 48

Leg Pillow – Memory jastuk za noge od memorijske pene

1,050.00 din.
  • Jastuk punjen memorijskom šenom
  • Udobano podupire noge, smanjuje bol u kolenima i kukovima
  • Omogućava cirkulaciju vazduha
  • Sa svojim mekanim oblinama, blago zaobljenim odgovara muškaricima i žemana
  • Potpuna podrška za noge, operativni oporava, bol u leđima, oporavan bokova i kukova, potpora u trudnoći za poboljšani san i td.

Jastuk za kolena

1,690.00 din.
  • Ergonomski oblikovani dizajn
  • Idealan u rehabilitaciji nakon hiirurških intervencija kuka, kolena i dojke
  • Postavljen između natkolenica, kolena ili pazuha I gradnog koša, održava prirodan rasteretni položaj gornjih i donjih ekstremiteta

Gymstick strunjača za vežbanje sa torbicom + DVD- ROZE

1,950.00 din.
Sifra artikla: AMN 62007 Boja: ROZE Za zdrav duh i telo je neophodno redovno vežbanje, a kako u svetu sporta postoji mnoštvo različitih vežbi za istezanje, jačanje i sticanje kondicije, neophodno je da se prvo odlučite kom obliku vežbanja ćete pokloniti svoju najveću pažnju. Građa i kondicija su sasvim individualne i zavise od osobe do osobe, zato svi vežbamo na sasvim drugačije načine. Kada se odlučite koji tip vežbanja vam najviše odgovara, morate se opremiti i adekvatnom opremom. Osim patika, trenerki, rukavica i slične prateće opreme, neophodna vam je i odgovarajuća podloga za vežbanje odnosno strunjača. Bez strunjače, mnoge vežbe koje izvodite mogu biti izuzetno neudobne zbog čega će najviše patiti vaši laktovi, kolena, kao i ostali delovi tela. Ukoliko izvođenje vežbi učinite prijatnijim, biće vam lakše da redovno odrađujete svoje treninge, ali i da vežbe koje izvodite budu bez greški. Ukoliko tražite strunjaču koja će odgovoriti na sve vaše zahteve, vreme je da se upoznate sa vrhunskom Gymstick podlogom za vežbanje. Ova prostirka će učiniti vaše vežbanje komotnijim i daleko udobnijim, a DVD sadrži korisne vežbe koje će vam pomoći da brže stignete do svog cilja.

Mueller profesionalna patelarna traka

2,160.00 din.
Sifra artikla: AMN 991 crvena, 992 crna , 993 plava, 994 žuta Profesionalna patelarna traka sa silikonskim jastučićem za stabilizaciju patele, vrši blag pritisak na patelu i olakšava pokret pri skokovima i trčanju, umanjuje bol kod skakačkog kolena. dimenzije od 24 do 50 cm oko kolena.  
  • ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.