Prikaz 1–12 od 102 rezultata

Rukavica glodalica za bebe

670.00 din.
Fantasticna, mekana, rukavica glodalica za bebe sa silikonskim vrhom. Šarena i stimulativna za bebu, značajna i pre rasta zubica kao i tokom njihovog rasta. Neka beba više ne gricka svoje prstiće i neka smanji neprijatnost tokom rasta zubica. Može se koristiti i na desnoj i na levoj ruci, šuška pri pokretima, pa je i zvučno stimulativna. Podesiva za bebinu ruku i osigurana od ispadanja na pod. Poseduje sertifikat o garantovanoj bezbednosti i kvalitetu. ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Zvecka lopta za bebe

620.00 din.
Naziv: ZVECKA MALA KUT.0005 Sifra artikla: TOY 555202

Zvecka LOPTA za bebe

520.00 din.
Naziv: ZVECKA-LOPTA 5792 Sifra artikla: TOY 555200

Silikonska glodalica – u obliku flašice

550.00 din.
  • Glodalica punjena gelom,   namenjena je za igru i kao pomoć bebama kod nicanja zuba.
  • Glodalica zadržava pažnju deteta i podstiče na igru.

Zvecke SET

650.00 din.
Naziv: ZVECKE KUT.4/1 .4001 Sifra artikla: TOY 554313

Muzicka vrteska za krevetac na navijanje Zecici

1,670.00 din.
- nosac koji se montira na krevetac - plisane igracke kao sa slika - nosac i muzicki drzac, na koji se kace igrackice, koji se navija

Silikonska glodalica – šaka

650.00 din.
  • Glodalica punjena gelom, namenjena je za igru i kao pomoć bebama kod nicanja zuba.
  • Glodalica zadržava pažnju deteta i podstiče na igru

Silikonska glodalica – u obliku flašice – roze

580.00 din.
  • Glodalica punjena gelom,   namenjena je za igru i kao pomoć bebama kod nicanja zuba.
  • Glodalica zadržava pažnju deteta i podstiče na igru.

Plisana ŽABA

1,200.00 din.
Sifra artikla: BBS 010 Praktična igračka koju možete zakačiti na ruku ili nogu bebe. Igračkica prilikom pomeranja zvecka što će dodatno privući pažnju vašoj bebi. Starosna grupa: 0+ Sirovinski sastav: frotirna tkanina Mesto proizvodnje: Poljska Zbog sigurnosti vašeg deteta potrebno je da igračka bude čista. Pre nego što dete počne da koristi igračku operite ručno u toploj vodi koristeći bebi sapun ili kupku. Plastično pakovanje igračke držite van domašaja dece.