Prikaz 1–12 od 139 rezultata

Frizbi Loptica

1,040.00 din.
Frizbi Loptica oduševiće klince i podstaći ih na igru! Praktična i multifunkcionalna igračka je 2 u 1 proizvod, loptica ili frizbi, po želji mališana. Podstaknite najmlađe ukućane na interaktivni vid zabave sa svojim prijateljima i priredite im nezaboravne trenutke uz aktivno druženje. Ova loptica je više od igre, ona će zabaviti i mlađe, ali i one malo starije generacije. Ukoliko ste u potrazi za originalnim poklonom za dečiji rođendan, onda je ova lopta – frizbi pun pogodak! Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Sarene loptice 100 komada

2,500.00 din.
Naziv: LOPTICE 1/100 06186

ŠIFRA ARTIKLA: TOY 739108

   

Posuda za pesak

1,620.00 din.
Idealna igračka za dvorište, jer podstiče dečiju kreativnost i društvenost. Velika površina sa mnogo peska za igru. Dimenzije:  90 x 20 cm Materijal: Plastika

Kutija za pesak – školjka

1,950.00 din.
 • Kutija za pesak - školjka
 • Igračka podstiče razvoj krupnih i sitnih motoričkih veština kod dece
 • Materijal: Plastika
 • Dimenzije:   87 x 78 x 20 cm

Peskarnik kornjaca

7,090.00 din.
Naziv: PESKARNIK KORNJ06097

ŠIFRA ARTIKLA: TOY 700572

 Dimenzije: 83,5x120x22,5 cm

Drveni reketi za plazu sa lopticom

770.00 din.
Drveni reketi za plazu sa plasticnom  lopticom - Saren Dimenzije: 38 cm

Kineticki pesak za igru sa 3D modlama

1,380.00 din.
Naziv: KINET.PESAK 10022RAZ Sifra artikla: TOY 685539 Kineticki pesak za igru sa modlama za oblikovanje je idealna igračka za svako dete! Pesak je poznat kao jedna od najboljih igračaka za decu, ali nažalost igranje peskom u kući obično dovodi do krša i istog rasutog na sve strane. Kinetički pesak za igru je napravljen od 2% polimera i ponaša se kao da je mokar. Deca obožavaju da se igraju njim jer imaju osećaj kao da su na moru. Pored sjajnih fizičkih osobina, ovaj magican pesak je potpuno bezbedan pa čak i ako ga dete stavi u usta. Sve mase za modelovanje su dobre za igru jer vežbaju motoriku ruku dece, bude kreativnost i maštu i pozivaju na zajedničku igru i druženje. Vaše dete će ga obožavati! U ovom setu dobijate:
 • oko 700g peska
 • posudu za igru
 • 3D modle
 • lopaticu
 • sejalicu
 • grabulje
- Dimenzije: 28x27x5 cm ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

JET SKI na naduvavanje – za decu Intex

1,250.00 din.
JET SKI na naduvavanje - za decu Sa jakom drškom za držanje, napravljena je od kvalitetnog materijala - jak vinil. Za bezbedno uživanje i zabavu. Poseduje opremu za popravku. Dimenzije:   1.17x0.77m

Krokodil na naduvavanje – Intex

2,090.00 din.
Krokodil na naduvavanje sa duplim ventilima i rucicama za drzanje.   Krokodil je za dve osobe. Dimenzije 2.03x1.14 m

INTEX Sigurnosni dečiji prsluk za plivanje 59661

890.00 din.
Zabavite se maksimalno sa decom u vodi i naučite ih da plivaju i razbiju strah od vode zahvaljujući sigurnosnom prsluku na naduvavanje. Ukoliko su deca nesigurna u sebe a vole vodu i plivanje, priuštite im maksimalnu sigurnost i slobodu prslucima na naduvavanje. Deca će maksimalno biti opuštena u vodi, uživaće u talasima, ili će se mirno ljuljuškati na vodi ukoliko je mirnija. Prsluk ima dva ventila za naduvavanje i sigurnosne kaiševe koje možete zakačiti i maksimalno obezbediti dete u vodi. Karakteristike:
 • Dečiji sigurnosni prsluk za plivanje
 • Pruža sigurnost deci koja ne znaju ili uče da plivaju
 • Prsluk ima sigurnosne kaiševe
 • Lako za održavanje i pranje
 • Dezen pogodan za dečake i devojčice
 • Pogodno za uzrast: 3-6 godina
 • Dimenzije: 41cm x 30cm

Igralište na naduvavanje sa ogradicom Bestway

4,300.00 din.
Naziv: SKAKAON.DUGA109X104 Sifra artikla: TOY B52221
Igralište na naduvavanje sa ogradicom ima mekan pod koji pomaže da mala stopala budu srećna.
- Dimenzija: 109 x 104cm
- Materijal: Vinil
- Sigurnosni ventili