Prikaz 1–24 od 688 rezultata

Prikaži 24 48

Bicikla za decu PHOENIX

9,900.00 din.
  ____________________________________________________________________________ Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

Dvostrana podloga za puzanje i igru

2,180.00 din.
Dimenzije 180x150cm Velika podna podloga sa jarkim bojama, slovima, slikama i životinjama postaće omiljeno mesto vaših mališana za igru i istraživanje. Može se koristiti u kući, prirodi ili na plaži. Podloga pomaže u razvoju senzorike, motorike i istraživačkog duha. Dezeni podloga su razliciti, prilagodjeni najmladjem uzrastu: priroda, deca životinje, šuma, more, slova.

Multifunkcionalna muzička igračka hodalica NAJNOVIJI MODEL

3,390.00 din.
- Beba može da sedi na podu i slobodno se igra - Pomozite bebi da ustane. Pruža podršku koja im je potrebna da preduzmu prve korake

Dvostrana podloga za puzanje i igru 180x200cm

2,480.00 din.
Dimenzije 180x200cm Velika podna podloga sa jarkim bojama, slovima, slikama i životinjama postaće omiljeno mesto vaših mališana za igru i istraživanje. Može se koristiti u kući, prirodi ili na plaži. Podloga pomaže u razvoju senzorike, motorike i istraživačkog duha. Dezeni podloga su razliciti, prilagodjeni najmladjem uzrastu: priroda, deca životinje, šuma, more, slova.

Projektor zvezdano nebo – Plišani ljubimac

1,980.00 din.
Napravljeni su od mekanog, plišanog dizajna, zagrljajni su i savršeni za maženje pred spavanje i mogu pomoći deci koja se plaše mraka. Jednostavno pritisnite dugme na stomaku da biste uključili noćno svetlo i ono projektuje zvezdano nebo na plafon, trenutno osvetljavajući sobu vašeg deteta kako bi mu pomoglo da se oseća sigurno i smireno. Sa 6 boja koje možete izabrati, vaše dete će se beskrajno zabavljati birajući svoju omiljenu boju! Star Belli Dream Lites takođe sijaju umirujuće svetlo sa stomaka, a dvostepeni mobilni mehanizam za pokretanje rotira zvezdana svetla kako bi pomogao detetu da se uspava. Automatsko isključivanje tajmera nakon 20 minuta Potrebne su 3 AAA baterije (nisu uključene)
Na fotografiji ima više artikala a Vi želite da poručite samo određeni? Ukoliko želite da naručite samo određenu igračku, lik ili boju iz asortimana sa fotografija, molimo Vas da na stranici Korpe, nakon što popunite podatke za isporuku, u komentaru precizno naglasite koji artikal sa slike želite da poručite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo na stanju, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam.

MAGICNA KUTIJA -edugativna igracka 7u1

3,290.00 din.
Odlicna edukativna igracka koja ce vasem malisanu drzati dugo paznju 7u1 multifunkcionalna igracka Razvijanje kognitivnih kapaciteta beba i malisana je vazan, ali tezak posao. Sa kockom aktivnosti 7u1 proces ucenja napreduje brzo. Dozvolite im da isprobaju sve zabavne aktivnosti , najbolji nacin da pomognete da razviju svoje sposobnosti razmišljanja i koordinacije tokom igranja. Vestina udaranja, tapsanja, uvrtanja i vucenja poboljsavaju koordinacione sposobnosti bebinih ruku i ociju. Igracka poseduje razne funkcije vestina i zanimljive aktivnosti koje pomazu u razvoju decijeg sluha, jezika, finih motorickih sposobnosti i koordinacije ruku-oka.

Vibrirajuca muzicka lezaljka / njihalica PLAVA

4,900.00 din.
Vibrirajuca muzicka lezaljka/sedeljka za decu od 0+ meseci do 18 kg Njihalica je dizajnirana tako da vasoj bebi pruzi maksimalni komfor i udobnost.

Multifunkcionalna muzička igračka hodalica 2 u 1 za decu

3,490.00 din.
- Beba može da sedi na podu i slobodno se igra - Pomozite bebi da ustane. Pruža podršku koja im je potrebna da preduzmu prve korake

Muzicka vrteska sa projektorom za krevetac SOVA

5,630.00 din.
Naziv: MUZ.VRTESKA SOVA5073 Sifra artikla: TOY 562107 Muzicka vrteska sa projektorom

Kaktus igračka – Igra , Peva i ponavlja reči

1,590.00 din.
 • Slatka i zabavna plisana igracka u obliku kaktusa koja moze da plese, peva i da se vrti u svojoj saksiji.
 • Mekani izgled plisanog fila istisnut je spolja, savrseno podsticucii deciju mastu i kreativnost.   U nocnom rezimu proizvodi dubok zvuk sna i pusta tihu muziku.
 • Vesela muzika i ples vrlo su pogodni za stvaranje prijatne i zabavne atmosfere.
 • Pomaze da malisani u naranijoj dobi da razviju osecaj prema muzici, pokretima i zvukovima.
 • Dimenzije: 12 cm x 32 cm x 10 cm
 • Za rad koristi 3AA baterije.

Pametan telefon igracka za decu

950.00 din.
Idealna igracka za malisane. Za rad telefona su potrebne 3 AA baterije ( nisu uključene) Uz telefon dobijate i vrcu kao privezak, tako da će dete moći da okači telefon i na taj način ga lakše sačuva. Neke od opcija na telefonu su: muzika - pesme ​ring ton zvukovi priče record ​opcija za snimanje vaših izgovorenih reči lampa

Kolica za lutke

1,450.00 din.
Naziv: KOLICA ZA LUT.07603 Sifra artkla: TOY 445127

Muzicki edukativni stocic za bebe

7,760.00 din.
Naziv: MUZ.BABY STOCIC 0001 Sifra artikla: TOY 553102

Roler Koster sa zvucnim efektima

6,100.00 din.
Naziv: ROLLER COSTER 35858 Sifra artikla: TOY 154198 - Sa muzickim efektima

Edukativna kornjaca za bebe

970.00 din.
Naziv: KORNJ.PUZZ.KUT.0632 Sifra artikla: TOY 31521916

Muzicki kos za bebe

3,950.00 din.

ŠIFRA ARTIKLA: TOY 253109

- Sa svetlima i muzickim efektima - Podesiva visina (43 i 48cm)

3u1 Prostirka, teretana i ogradica za bebe Lav

4,490.00 din.
 • 3u1 bebi gimnastika i bazen Lav sjajan set koji obuhvata sve sto vam je potrebno za vasu bebu.
 • U toku rasta bebe da bi ste bili mirni a beba se bezbrizno igrala, bebi je tokom rasta potrebno najmanje tri dečije stvari, gimnastika sa zvečkama, gde se u određenom uzrastu uvodi dečiji bazen sa lopticama, da bi kada dete preraste uzrast zvečki i gimnastiku taj deo bio uklonjen i dete se može igrati samo u bebi bazenu sa lopticama.
 • Ovo je fenomenalan set koji u svojoj kombinaciji sadrži sve tri stvari.
 • U okviru ovog proizvoda dobijate, prostirku, za bebu, zvecke  i bazen kako bi beba mogla bezbrizno da se igra.
 • Prostirka je udobno mesto za Vašu bebu gde će nesmetano da se igra , a roditelji bezbrizno da odmaraju.
 • Korpa ima mrezastu ogradicu koju po potrebi mozete da spustite kako bi se beba nesmetano igrala.
 •  Njenu igru će upotpuniti i dodatne raznolike  igračke koje dobijate i koje  se nalaze u sklopu korpe.
 • Uz korpu dobijate i loptica raznih boja za jos lepsu zanimaciju i igru Vašeg deteta.
 • Podloga je periva.
 • Dimenzije 95x70x20x50cm